Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο ΑΣΑΟΚ εγκαινίασε το προπονητήριο του (φωτο)

Ο ΑΣΑΟΚ (Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημία Οπλομαχίας Κέρκυρας.”Σχολή ξιφασκίας”) εγκαινίασε  το απόγευμα το νέο προπονητήριο του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, οι προπονητές & οι επιστημονικοί συνεργάτες, οι αθλητές-τριες και αρκετοί γονείς και κηδεμόνες.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΑΣΑΟΚ Σπύρος Μουρμούρης αναφέρθηκε στο όραμα για την ίδρυση του νέου σωματείου ξιφασκίας, που έγινε πράξη. Παρουσίασε τα μέλη του ΔΣ,  προπονητές και επιστημονικούς συνεργάτες, που πλαισιώνουν τον ΑΣΑΟΚ, ενώ τόνισε  τις υψηλές προδιαγραφές, που πληροί το νέο προπονητήριο. Επίσης περιέγραψε τους στόχους του συλλόγου. Στην ομιλία του δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει  ότι η ξιφασκία αναδείχτηκε στην Κέρκυρα από τα τέλη του 19ου αιώνα.

Ακολούθησε ομιλία του επικεφαλής προπονητή Σπύρου Ρίγγα και στη συνέχεια  βραβεύσεις.

Η εκδήλωση, την παρουσίαση της οποίας έκανε η Ματούλα Ανδριώτη, ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο χώρο του προπονητηρίου και μπουφέ. Να σημειωθεί ότι ο αθλητικός χώρος, που φιλοξενεί τις προπονήσεις και τις αθλητικές δραστηριότητες του ΑΣΑΟΚ είναι 160 τμ και βρίσκεται στην Ε.Ο Λευκίμμης 6-8. Περιλαμβάνει 7 πίστες προπόνησης, αίθουσα φυσικής κατάστασης, τουαλέτες, αποδυτήρια και ρεσεψιόν.

Βραβεύσεις-Έπαινοι & Ευχαριστήρια

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες: Με υποτροφία η Χαριτίνη-Αντωνία Κουρκούλου-Κουσουνή.

Με χρυσά Σπαθιά: Χαριτίνη-Αντωνία Κουρκούλου-Κουσουνή, Ανδρέας Μουρμούρης &  Ελευθερία Αρχοντίδη. Με μπλέ σπαθιά: Σοφία Καραγιαννίδου & Αικατερίνη Μουρμούρη. Με διπλώματα: Νικόλαος Καραβασίλης, που είναι ο πρώτος αθλητής, που γράφτηκε στον ΑΣΑΟΚ. Ελπίδα Γαγγάδη και Σπυρίδων Φακιολάς. Διπλώματα στους Ενήλικες ξιφομάχους:Μαριέτα Ορφανού, Λαμπροθέα Πανδή, Ελπίδα Τσιριγώτη & Αταλάντη Μπέσιου.

Ευχαριστήρια διπλώματα επιδόθηκαν στον προπονητή Σπύρο Ρίγγα(διπλωματούχος της σχολής προπονητών ξιφασκίας της ΓΓ Αθλητισμού). Και τους επιστημονικοί συνεργάτες: Δρ. Χρήστο Ριγανά: Εργοφυσιολόγο. Βασίλειο Καραγιαννίδη: Χειρούργο Ορθοπαιδικό. Βασίλειο Στασινό: Καρδιολόγο. Στέλλα Κουλουριδάκη- Μπουζούκη: Κλινική Διαιοτολόγο Διατροφολόγο BSc MSc. Επίσης στον Πέτρο Τσόκα προπονητή του ΟΞΙ Φλώρινας, τον Δημήτρη Κάζαγλη προπονητή του ΑΣΑΟ και τον Νίκο Παυλόπουλο έφορο του ΑΣΑΟ. Τέλος στους αθλητικογράφους Ματούλα Ανδριώτη και Μάκη Σκορδίλη για την προσφορά τους στην ανάδειξη του αθλήματος της ξιφασκίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΑΟΚ

Πρόεδρος Σπύρος Μουρμούρης 

Αντιπρόεδρος Βασίλειος Καραγιαννίδης 

Γ.Γραμματέας Όμηρος Παρσαλής 

Ταμίας Στέλλα Σοϊλεμετζίδου 

Μέλος Δημήτριος Βαρβερης. 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!