Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αστέρας Πετριτή έχασε στο Καπαρέλλι

Η πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής ήρθε σήμερα στη  Θήβα για τον Αστέρα Πετριτή. Στον αγώνα, που  διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Καπαρελλίου και άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου ο ΑΟ Υπάτου επικράτησε 2-0 της κερκυραϊκής ομάδας. Και τα δύο τέρματα πέτυχε με κεφαλιές  ο Ποτουρίδης  στο Β΄ημίχρονο, ένα στην αρχή (51΄) και το άλλο στις καθυστερήσεις (90΄+ 3΄) του αγώνα. Οι γηπεδούχοι στο 80΄είχαν και δοκάρι σε σουτ του Μπρούνο.

Ο Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης) παρατάχτηκε με τους: Πισσιάνη, Τουρσίδη, Μπουνγκουγκού, Πούλο, Γκασίδη, Γραικό, Μαρκόν, Λεμπόγκο, Γραμμένο, Τσιάβο & Γαρδικιώτη. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές: Σούκερας, Γεωργοπάλης, Θηραίος, Ρουμελιώτης & Κορακιανίτης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!