Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αστέρας Πετριτή πανάξια στη Γ΄ Εθνική

Ο Αστέρας Πετριτή νίκησε σήμερα άνετα 3-0 τον Απόλλωνα Πάργας και πήρε το εισιτήριο ανόδου στη Γ΄Εθνική, ως πρώτος της βαθμολογίας του 3ου ομίλου μπαράζ πρωταθλητριών ΕΠΣ.

Στον αγώνα, για την 7η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου, η κερκυραϊκή ομάδα έκανε το καθήκον της και πήρε τη νίκη απέναντι στην αδιάφορη Πάργα, που ήδη είχε κλειδώσει την άνοδο. Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο ματς αποφασισμένος να καθαρίσει γρήγορα την υπόθεση ανόδου και το πέτυχε, αφού στο πρώτο εικοσάλεπτο βρέθηκε προηγούμενος 2-0 με σκόρερ τους Σκολαρίκη (11”) και Θηραίο (17΄). Στο 84΄ο Γεωργοπάλης σφράγισε την θριαμβευτική επιστροφή του Πετριτή στη Γ΄Εθνική.

Από τον 3ο όμιλο εκτός από τους Αστέρα Πετριτή και Απόλλωνα Πάργας προβιβάστηκε επίσης και η Καστοριά, η οποία πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης απέναντι στην ΑΕ Ξηροβουνίου, χωρίς αγώνα, αφού η ομάδα της Αμφιλοχίας δεν αγωνίστηκε.  Μάλιστα η διοίκηση της Καστοριάς πριν από τον αγώνα έκανε θέμα “περί αλλοίωσης του πρωταθλήματος”, αφού σε περίπτωση, όπου στον αγώνα Θύελλας Κατσικά – Αναγέννησης Στάνου, έπαιρναν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, τότε οι Καστοριανοί θα έμεναν εκτός Γ΄Εθνικής.

Υπενθυμίζουμε ότι το σύστημα των μπαράζ ήταν ενός γύρου και όλες οι ομάδες έπαιξαν τρία ματς εντός και τρία εκτός έδρας, ενώ είχαν και ένα ρεπό. Ενώ, σε περίπτωση ισοβαθμιών (συνέβη στον 3ο όμιλο ανάμεσα σε Καστοριά και Θύελλα Κατσικάς) δεν μετρούν οι μεταξύ των ομάδων αγώνες, αλλά η διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων.

 

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΠΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Η τελευταία (7η) αγωνιστική

Αστέρας Πετριτή-Απόλλων Πάργας 3-0
Θύελλα Κατσικάς-Αναγέννηση Στάνου 2-0
Καστοριά -ΑΕ Ξηροβουνίου 3-0 α,α
Ρεπό: ΑΕ Νέας Σελεύκειας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (εντός παρενθέσεως γκολ υπέρ-κατά)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ 13 (10-3)13

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (16-6)12

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (9-3) 12

———————————-

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ (8-5) 12

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ (7-6) 10

ΑΕ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (4-15) 3

Ν ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ (2-18) 0

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!