Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Α. Παγκράτης διακρίθηκε στο Oceanman της Μαδέϊρα

Ο κερκυραίος κολυμβητής  του Παναθηναϊκού Άκης Παγκράτης κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση  Oceanman, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (2-3/9) στη Μαδέϊρα της Πορτογαλίας.

Ο πρώην αθλητής του ΝΑΟΚ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός Έλληνας, που πήρε μέρος στη διοργάνωση κολύμβησε τα 5 χλμ σε χρόνο 1 ώρα & 25΄τερματίζοντας τρίτος στην ηλικιακή κατηγορία 40-49.

Παράλληλα με την επιτυχία του αυτή πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο OCEANMAN, που θα πραγματοποιηθεί στο Πουκέτ Ταϋλάνδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας του, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής έγινε υπό βροχή στην εκκίνηση  και σε όλη τη διάρκεια είχε ρέματα και δυνατούς κυματισμούς. Στο  Oceanman της Μαδέϊρα συμμετείχαν περισσότεροι από 500 αθλητές-τριες από 20 χώρες του κόσμου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!