Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Α.Σ. Θιναλιακός στην “πράσινη γωνιά” Αχαράβης

Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες του Α.Σ. Θιναλικός, με τους προπονητές και τον πρόεδρο  Χρήστο Ανεμογιάννη στην πράσινη γωνιά Αχαράβης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιμόρφωση-ενημέρωση όλων των μελών σχετικά με την σημασία της #ανακύκλωσης ως μέρος της κυκλικής_οικονομίας που πρόκειται πολύ σύντομα να υιοθετήσει και να εφαρμόσει ο Δήμος της Βόρειας Κέρκυρας.

Σε ένα γιορτινό κλίμα, παρουσία του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργου Μαχειμάρη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας  Ανδρέα Σαούλου και του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Παπαδάτου, ο Α.Σ.Θιναλιακός δίνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα μέσα από τα καλύτερα σχολεία ανακύκλωσης, την πράσινη γωνιά!!!

Οπως αναφέρει η κ. Σπ.Κόκκαλη: “Με την ιδιότητα της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου ανακύκλωσης Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες, τους προπονητές και τον πρόεδρο για την αποδοχή της πρόσκλησης κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία δύναμη και μονον νίκες. Καλή χρονιά!!!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!