Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Β. Σαλασίδης υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου

Από την παράταξη της Δημάρχου και εκ νέου υποψήφια Δήμαρχος για τον Κεντρικό Δήμο, Μ. Υδραίου, ανακοινώθηκε η εξής υποψηφιότητα:

Ένας άνθρωπος με ειλικρινή και άδολη αγάπη για την πατρίδα, την οποία άλλωστε υπηρέτησε, ο απόστρατος αξιωματικός Βασίλειος Σαλασίδης, θα είναι υποψήφιος με την μεγάλη παράταξη της Μερόπης Υδραίου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Ο Βασίλειος Σαλασίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος Κέρκυρας, ανέπτυξε πλούσια και έντονη δραστηριότητα προβάλλοντας το αποτύπωμα και τη συμμετοχή της Κέρκυρας όχι μόνο στον αγώνα της Ανεξαρτησίας αλλά και σε όλους τους αγώνες που έδωσε η χώρα.

‘’ Η Μερόπη Υδραίου είναι κοντά σε κάθε πολίτη, αγαπά τον τόπο της, έχει να παρουσιάσει έργο και έχει ως στόχο, την επόμενη πενταετία, να κάνει ακόμα περισσότερα για το Δήμο μας αλλά και για τους πολίτες.

Η Μερόπη ξέρει να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα, δεν διχάζει, αξιοποιεί κάθε άνθρωπο που έχει να προσφέρει κάτι θετικό στον τόπο μας χωρίς να ζητά κομματικά διαπιστευτήρια και ταυτότητες.

Το Σχέδιο Κέρκυρα 2028 δείχνει το δρόμο για την επόμενη πενταετία. Με έργα, παρεμβάσεις και νέες υπηρεσίες για τους δημότες.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, με θέληση και πίστη.’’

Η Μερόπη Υδραίου καλωσορίζοντας το Βασίλη Σαλασίδη στην παράταξη, αναφέρει: 

‘’ Είμαστε μια δυνατή, ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη που έχει ανοίξει την αγκαλιά της σε όλους τους πολίτες. Η Κέρκυρα του 2028 είναι η Κέρκυρα της ενότητας, της συνεργασίας και της συνεννόησης. Η Κέρκυρα που δεν ζητά κομματικές ταυτότητες αλλά αγκαλιάζει όλους τους πολίτες.’’

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!