Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου

Η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Θελουμε να εκφράσουμε την οδύνη της οικογένειας των Δικηγόρων της Κερκυρας, για την απώλεια του, μόλις 21 ετών, συμπολίτη μας Κωνσταντίνου Τσικρικώνη, ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, μετά από έναν αγώνα 3 ετών. 

Ο Συλλογος μας συνδέθηκε άρρηκτα με την οικογένεια του, αφού είχαμε την χαρά, ο πατερας του, να προπονεί την ποδοσφαιρική ομάδα του ΔΣΚ, επι 4 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Το Σάββατο κηδεύεται ο Κωνσταντίνος Τσικρικώνης

Θελουμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η μνήμη αυτού του εξαίρετου παιδιού θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στο μυαλό και τη σκέψη μας. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!