Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Τι ζήτησε από τον υπουργό Ναυτιλίας ο Στ. Γκίκας κατά την πρώτη τους συνάντηση

 
Με τον νέο Υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη συναντήθηκε την Παρασκευή ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ, Στ. Γκίκας,  ο οποίος αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων που άπτονται του χαρτοφυλακίου του κ. Βαρβιτσιώτη και αφορούν σε Κέρκυρα, Παξούς και Διαποντια.
 
 
Η δήλωση Γκίκα
Τόσο  οι μαρίνες “mega yacht”, “Καφέ Γυαλί”, Λευκίμμης και Ημερολιάς, όσο και τα λιμάνια Οθωνών, Μαθρακίου και Αγ. Στεφάνου Αυλιωτών τέθηκαν από μέρους μου, ζητώντας την συνδρομή του Υπουργείου όπου απαιτηθεί.
Επίσης ζήτησα την βοήθεια του Υπουργείου στις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τον χαρακτηρισμό χερσαίας ζώνης λιμένος στη θέση Όρμου Ποταμού για την μετεγκατάσταση των καρνάγιων, ώστε να γίνουν τα απαραίτητα έργα.
Τέλος ζήτησα την άμεση ενίσχυση των ΛΣ Παξών και Οθωνών με τουλάχιστον 2 στελέχη σε κάθε Σταθμό.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!