Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πλούσια δράση στο camp Κερκυραϊκού ΓΣ -ΑΣ Ι Καποδίστρια

Με επιτυχία συνεχίζεται για τέταρτη εβδομάδα το καλοκαιρινό camp, που συνδιοργανώνουν για έβδομη φορά φέτος τα σωματεία Κερκυραϊκός ΓΣ & ΑΣ Ι. Καποδίστριας.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Νέο ρεκόρ αεροπορικών αφίξεων τον Ιούνιο

Το camp, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών θα διαρκέσει έως την 10η Αυγούστου. Κάθε μία εβδομάδα αποτελεί και έναν κύκλο συμμετοχής ξεχωριστής ομάδας παιδιών. Το πρόγραμμα είναι πολυποίκιλο και περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, αθλητικές, επιμορφωτικές, πολιτιστικές καθώς παιχνίδια και εκδρομές. Αναλυτικά τις τέσσερις εβδομάδες, που πέρασαν σε ό, τι αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες τα παιδιά μυήθηκαν σε στίβο, μπάσκετ, χάντμπολ, κρίκετ, πινγκ-πονγκ, ρυθμική γυμναστική. Στα πολιτιστικά επισκέφτηκαν τον ΛΑΟΔΑΜΑ και έκαναν τα πρώτα βήματα σε παραδοσιακούς χορούς, ενώ κατά την διάρκεια του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν εργαστήρια κολάζ ζωγραφικής και ζαχαροπλαστικής.

Επίσης παρουσιάστηκε και παράσταση Καραγκιόζη, την οποία απόλαυσαν τα παιδιά. Έγιναν εκπαιδευτικές επισκέψεις στα μουσεία Μουσικών Οργάνων, Χαρτονομισμάτων, Ασιατικής Τέχνης, στο Παλαιό Φρούριο και την Δημοτική Πινακοθήκη. Στις δράσεις περιλαμβάνονταν ενημερώσεις από το Λιμενικό με θέμα “Παιδί & Θάλασσα”, από την ΕΕΤΗΔΕ πρώτες βοήθειες, από την Τροχαία παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής και από διατροφολόγο για την αξία της διατροφής. Βέβαια δεν έλειψαν και οι ψυχαγωγικές ώρες, με κολύμπι στο ΝΑΟΚ καθώς και εκδρομή με το Πειρατικό.

Στα αξιοσημείωτα ήταν και η επίσκεψη του Ολυμπιονίκη μας Σπύρου Γιαννιώτη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκε το camp και μίλησε με τα παιδιά για την αξία του αθλητισμού και της προσπάθειας, εξιστορώντας την δική του διαδρομή και πως έφτασε στην κατάκτηση Πανελλήνιων, Ευρωπαϊκών, Παγκόσμιων και Ολυμπιακού μεταλλίων.

Διαβάστε ακόμη:Κέρκυρα: Τι είπε ο Στ. Γκίκας στον αν. υπουργό Αθλητισμού Γ. Οικονόμου για το ΕΑΚΚ

Υπεύθυνος του camp είναι ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής στίβου Σάκης Κουτρουμπάνος, ο οποίος πλαισιώνεται από ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών: Τριχωνά Νίκη – Νηπιαγωγό. Τσομπανάκη Άννα & Γραμμένου Αθηνά – Δασκάλες. Κουτρουμπάνου Μαριλένα – Εικαστικό. Ουζούνης Νίκο , Ρέβη Φοίβο, Προβατά Άρτεμις, Κόντη Ιωάννα , Δημουλή Κωνσταντίνα, Κουτρουμπάνο Γιάννη & Κοντίνη Ειρήνη – Προπονητές.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!