Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού σε εκδήλωση της Corcyra AHEPA για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Την Κέρκυρα θα επισκεφτεί το ερχόμενο Σάββατο ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης στα πλαίσια της εκδήλωσης του Τμήματος HJ-34 Corcyra AHEPA και της Εύξεινου Λέσχης Ποντίων Κέρκυρας.

Η εκδήλωση με θέμα «Η Γενοκτονία των Ποντίων» και με επίσημο ομιλητή τον δημοσιογράφο κ. Νίκο Ασλανίδη είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 100 χρόνων από το μαρτυρικό αυτό ιστορικό γεγονός. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στις 19.30 στην Ιόνιο Ακαδημία. Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν πραγματικές μαρτυρίες και ιστορικά ντοκουμέντα, καθώς και το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του κ. Νίκου Ασλανίδη με τίτλο «Η μπάντα», μέσω του οποίου γνωστοποιούνται άγνωστες πτυχές της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η υψίφωνος κ. Έλλη Καρύδη η οποία συνοδευόμενη στο πιάνο από το μέλος του Τμήματος της AHEPA κ. Σπύρο Ρουβά θα αποδώσει σπάνια τραγούδια Ποντίων συνθετών.

Είσοδος Ελεύθερη!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!