Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γ. Νοταρόπουλος στο Δ.Σ. της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας

Μετά τον πρόεδρο του ΝΑΟΚ Γιώργο Δημουλή, που είναι εκλεγμένος αντιπρόεδρος στην ΕΚΟΦΝΣ (Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων) ένας ακόμα κερκυραίος θα μετέχει στο ΔΣ.

Όπως ανακοινώθηκε:  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε την αναδιάρθρωση του,  με την συμμετοχή του κ. Γεωργίου Νοταρόπουλου ως τακτικού μέλους  του Δ.Σ. σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Αθλητικό νόμο (μετά την δημιουργία συλλόγου προπονητών-ΣΕΠΚω- ως εκπρόσωπος τους). Ως γνωστό ο Γιώργος Νοταρόπουλος έχει αναλάβει Ομοσπονδιακός Τεχνικός Σύμβουλος της Κυπριακής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.  

Στη διανομή κωπηλατικών σκαφών που κατέχει στα λεμβαρχεία της από το 2004 και μετά, αποφάσισε να προχωρήσει προς τα Σωματεία μέλη της η διοίκηση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κατά την συνεδρίαση της στις 30 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μη χρησιμοποιημένα σκάφη τα οποία θα πάνε στα ενεργά Σωματεία της ΕΚΟΦΝΣ με τρόπο και χρόνο διανομής που θα αποφασιστούν στις επόμενες συνεδριάσεις. Μια απόφαση ουσίας αφού σε όλα τα σωματεία καταγράφονται ελλείψεις υλικού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από την προσέλευση νέων αθλητών κι αθλητριών .   

 Στο ίδιο ΔΣ αποφασίστηκε ακόμη:

Να εναρμονιστεί ο Αγωνιστικός Κανονισμός σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την Παγκόσμια Κωπηλασία, όπως εισηγήθηκαν η Κ.Ε.Δ. και ο Έφορος Αγώνων, ως εξής: «Πλήρωμα που κατά τον προκριματικό του αγωνίσματος του ανατρέπεται να κατατάσσεται τελευταίο στη σειρά».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!