Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Γ. Τρεπεκλής σε Λιαπάδες, Σιναράδες και Γαστούρι

Κοντά στους κατοίκους των χωριών μας βρέθηκε ο Γιάννης Τρεπεκλής και στελέχη της παράταξης «Κέρκυρα να ζεις».
Ο κ. Τρεπεκλής μίλησε με ανθρώπους που διατηρούν ζωντανή την Κερκυραϊκή ύπαιθρο στα χωριά Λιαπάδες, Σιναράδες και Γαστούρι. Άκουσε τα προβλήματα και τις προτεραιότητές τους και συζήτησε τρόπους ανάδειξης της ποιότητας ζωής στην κερκυραϊκή περιφέρεια.
Η αποτελεσματική αποκομιδή των απορριμμάτων, η συντήρηση του αγροτικού και δημοτικού οδικού δικτύου, ο επαρκής ηλεκτροφωτισμός των κοινοτήτων μας αποτελούν τη βάση για να μπορούμε να μιλήσουμε στη συνέχεια για ποιοτική αναβάθμιση των τουριστικών μας υπηρεσιών, στήριξη των δομών υγείας και παιδείας, ανάδειξης της ποικιλόμορφης λαογραφικής μας παράδοσης.
Ενώ στο Γαστούρι επισκέφθηκε και τη φιλαρμονική του χωριού, ένα από τα ενεργά πολιτιστικά σωματεία του τόπου μας, που αξίζουν τη στήριξη του Δήμου, με στόχο την ανάδειξη της πλούσιας μουσικής κληρονομιάς μας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!