Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Παξών δωρεάν μαθήματα ιστιοπλοΐας

Με ανακοίνωση της η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Παξών ενημερώνει ότι:

Πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις, τηρώντας την σχετική νομοθεσία και εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες συνθήκες, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παξών είναι σε θέση να ανακοινώσει πως ξεκινάει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ιστιοπλοΐας σε μαθητές από 8 έως 14 ετών.

Της δραστηριότητας αυτής προηγήθηκε διαδικασία τόσο γραφειοκρατική όσο και πρακτική, καθώς η Κοινωφελής Επιχείρηση προμηθεύτηκε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί άρτια σε αυτό το απαιτητικό άθλημα, προμηθευόμενη σκαφάκια, ένα 5μετρο εκπαιδευτικό φουσκωτό σκάφος, σωσίβια και ο,τι προβλέπεται ώστε να εκπαιδευτούν οι μαθητές με την απαιτούμενη ασφάλεια.

Τα μαθήματα αναλαμβάνει ο προπονητής του ΝΑΟΚ Νίκος Βλάχος.

Τα μαθήματα ιστιοπλοΐας έχουν προγραμματιστεί καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, αρχής γενομένης από το προσεχές Σαββατοκύριακο 22 και 23 Μαΐου. Θα γίνει μια δίμηνη διακοπή από 15 Ιουλίου έως 15 Σεπτεμβρίου λόγω της άφιξης αυξημένου αριθμού τουριστικών σκαφών στο λιμάνι της Λάκκας.

Η αρχή θα γίνει με τα θεωρητικά μαθήματα σε εξωτερικό χώρο ενώ έδρα της δραστηριότητας αυτής έχει οριστεί, λόγω θέσης, το Δημοτικό Σχολείο Λάκκας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το κτίριο προσφέρεται για μαθήματα θεωρητικού τύπου και εντός του, καθώς έχει διαμορφωθεί ειδική αίθουσα, ωστόσο , δεδομένων των καλών καιρικών συνθηκών, τα μαθήματα θα γίνουν στον εξωτερικό χώρο.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για ωριαία θεωρητικά μαθήματα και δίωρα πρακτικά.

Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον εγγραφόμενοι, 76 μαθητές ενώ υπάρχει ακόμη διάθεση θέσεων

(Επικοινωνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την κ. Β. Απέργη 6972307554)

Θα πρέπει οι μαθητές που θα ξεκινήσουν τα μαθήματα, να φέρουν το αποδεικτικό έγγραφο αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού τεστ (self test) που επιδεικνύουν στο σχολειό τους. Κατά την είσοδό τους θα θερμομετριούνται και θα καταγράφεται στο βιβλίο εισόδου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!