Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο “Δαμοκλής” δίδαξε ξιφασκία στο εναλλακτικό αθλητικό camp

Την ευκαιρία να μυηθούν στο άθλημα της ξιφασκίας είχαν φέτος τα παιδιά, που συμμετείχαν στο 5ο καλοκαιρινό εναλλακτικό αθλητικό camp, που  ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή και διοργάνωσε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ελένη Κορωνάκη, υπό την αιγίδα της Γυμναστικής Εταιρείας Κέρκυρας (ΓΕΚ).

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Κερκυραϊκού Αθλητικού Συλλόγου ξιφασκίας «Δαμοκλής» Κώστας Βερονίκης συνεπικουρούμενος από τους αθλητές Ελεονώρα Καββάδα, Κατερίνα Προβατά και Νικόλα Τριβυζά  παραβρέθηκαν στο ΕΑΚΚ, όπου λειτουργούσε το camp και ανέδειξαν τα μυστικά του αθλήματος.  Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συναρπαστικό άθλημα. Θέλησαν να δοκιμάσουν να κρατήσουν τα ξίφη, να επεξεργαστούν τον εξοπλισμό και να μάθουν πράγματα βασικά για την ξιφασκία. Τον πρόεδρο και τους αθλητές του Δαμοκλή ευχαρίστησε η υπεύθυνη του camp, Ελένη Κορωνάκη, τονίζοντας ότι «ήταν για όλους μία εξαιρετική εμπειρία!». Από την πλευρά του ο Δαμοκλής, ευχαρίστησε για την φιλοξενία και εξέφρασε την ευχή  « Ελπίζουμε να είμαστε όλοι αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες που προάγουν τον αθλητισμό και έχουν ως βασικό πρωταγωνιστή τα παιδιά μας».

 

Ο ΓΓ της Ε.Ο.Ξ. στην Κέρκυρα 

Στην Κέρκυρα για διακοπές  βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας Ανέστης Κωστίδης.  Το γεγονός έγινε γνωστό από την ανακοίνωση του κερκυραϊκού συλλόγου ξιφασκίας Δαμοκλής: «Το ΔΣ του ΚΑΣ Δαμοκλής βρέθηκε στην άκρως ευχάριστη θέση να υποδεχτεί τον γενικό γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (ΕΟΞ) κ. Ανέστη Κωστίδη, στην Κέρκυρα. Το εξέχον στέλεχος της ΕΟΞ, πραγματοποιεί επίσκεψη αναψυχής στο νησί των Φαιάκων. Παρ΄ όλα αυτά, συνευρέθηκε και μίλησε με εγκαρδιότητα με τα μέλη του παλαιότερου Κερκυραϊκού Συλλόγου που είναι και ο μονός αναγνωρισμένος από την ΕΟΞ στην Κέρκυρα.
Όπως πάντα, έδειξε την αγάπη του για το άθλημα, την παιδαγωγική του διάθεση και την ικανοποίηση του για την υλοποίηση των στόχων του Κερκυραϊκού συλλόγου. Έθεσε τα θεμέλια για την δημιουργία νέων στόχων και την πεποίθηση ότι ο ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ θα συνεχίσει να πρεσβεύει τις ιδέες του αθλητικού ιδεώδους έχοντας την αμέριστη στήριξη της Ομοσπονδίας και των παραγόντων του αθλητισμού». 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!