Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ΄Εθνική: Την Κυριακή πρεμιέρα για ΑΕ Λευκίμμης-ΟΦΑΜ & Κέρκυρα

Την Κυριακή ανοίγει η αυλαία των αγώνων του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνονται τρεις κερκυραϊκές ομάδες με διαφορετικούς στόχους.

Η ΑΕ Λευκίμμης, που με προπονητή τον Πάνο Κορομπόκη, ενισχυμένο ρόστερ και με την περυσινή εμπειρία της κατηγορίας, έχει ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών ψηλά.

Ο νεοφώτιστος στην κατηγορία ΟΦΑΜ, με την καθοδήγηση του Σάββα Σιδερόπουλου και ποιοτικές μεταγραφές, βάζει στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Και η Κέρκυρα, όπως μετονομάστηκε (αναμένεται επικύρωση από το πρωτοδικείο) ο «Κασσιόπης ΑΟ Κέρκυρα» (όπως δηλώθηκε στην ΕΠΟ), όπου μετά την απόφαση της ΠΑΕ να μην αγωνιστεί στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League, αλλά στο ερασιτεχνικό της Γ΄Εθνικής & προπονητή τον Κώστα Χριστοφοράκη. Με τον πρόεδρο του σωματείου Βασίλη Αργυρό να δηλώνει στην «ΚΣ» ότι «ξεκινάει μία δύσκολη αλλά συνάμα διαφορετική χρονιά για την Κέρκυρα. Μία σεζόν με την οποία ξεκινάμε από το μηδέν με μοναδικό στόχο την επαναφορά της ομάδας μας στις ανώτερες κατηγορίες». Στην αυριανή πρεμιέρα, η ΑΕ Λευκίμμης ρίχνεται από την αρχή στα βαθιά, αφού έχει ντέρμπι στο Καναλάκι με αντίπαλο τον Αχέροντα, που διεκδικεί & αυτός πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ΟΦΑΜ, υποδέχεται στον Άγιο Ματθαίο τον Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς & θα επιδιώξει να δοκιμάσει τις δυνατότητες του με νικηφόρο ντεμπούτο. Τέλος η Κέρκυρα έχει δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναγρινιακό, όχι λόγω της δυναμικότητας του, αλλά εξαιτίας του γεγονότος ότι η κερκυραϊκή ομάδα ακόμα δεν έχει συμπληρώσει το ρόστερ της καλά-καλά και έχει ελλιπή προετοιμασία. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

Γ ΕΘΝΙΚΗ- 5ος ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική
Κυριακή 18/10/20

Ώρα έναρξης 15.00: Παναγρινιακός – Κασσιόπης ΑΟ Κέρκυρα

Ώρα έναρξης 16.00

Θύελλα Κατσικάς – Αναγέννηση Άρτας
ΟΦ Αγίου Ματθαίου – Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης – Τηλυκράτης
ΠΑΣ Πρέβεζα – ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου
Αχέρων Καναλακίου – ΑΕ Λευκίμμης
ΑΕ Μεσολογγίου – Αμβρακικός Λουτρού

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!