Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ο Δικηγορικός Κέρκυρας έκοψε την πίτα του

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας και του Συλλόγου Δικαστικών υπαλλήλων Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε  σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν τα μέλη του ΔΣ του ΔΣΚ και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων, πολλοί δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι, εκπρόσωποι όλων των φορέων της Δικαιοσύνης στην Κέρκυρα (Διεύθυνση Φυλακών, Εξωτερική και Εσωτερική Φρουρά Φυλακών, Υποθηκοφυλακεία, Κτηματολογικά Γραφεία, Συμβολαιογραφικος Συλλογος, Διοικητικό Πρωτοδικείο, Νομικο Συμβούλιο του Κράτους κλπ), καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών φορέων του τόπου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κερκυρας, ο Προεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΙΝ, οι Δήμαρχοι Κεντρικής, Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας, ο Πρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου κεντρικής Κέρκυρας, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, καθώς και εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας. 

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος Εφετών και οι Εφέτες, ο Εισαγγελέας και η Αντιεισαγγελέας Εφετων, η Πρόεδρος Πρωτοδικών και οι Πρωτοδίκες, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και οι Αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών, οι Πταισματοδίκες και οι Ειρηνοδίκες. 

Άπαντες οι Βουλευτές Κέρκυρας απέστειλαν επιστολές για την απουσία τους λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

Την τελετή ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξων & Δ.Ν. κ. Νεκτάριος, ενώ παρών ήταν και ο Σεβασμιώτατος επίσκοπος των εν Κέρκυρα Καθολικών πατέρας Γεώργιος Αλτουβας. 

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΔΣΚ κ. Γιαννης Κοντος και η Πρόεδρος του σωματείου των Δικαστικών Υπαλλήλων κ. Αγγελικη Κοντοστανου, χωρίς να γίνουν επιπλέον χαιρετισμοί, για λόγους αποφυγής του συνωστισμού. 

Έγινε μνεία και από τους δυο στην καλή συνεργασία Δικηγόρων – Γραμματέων και εν γένει των λειτουργών της Δικαιοσύνης μεταξύ τους και στην σχέση αλληλοσεβασμού που είναι απαραίτητη. 

Άπαντες ευχήθηκαν καλή και παραγωγική χρόνια με υγεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντα απονομής της Δικαιοσύνης. 

Εκ του Δ.Σ. του ΔΣΚ

 

 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!