Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ο ΔΣΚ συμμετέχει στη δράση συλλογής τροφίμων για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, απεφάσισε να συμμετάσχει στην δράση συλλογής τροφίμων και άλλων ειδών για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας, που διενεργεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Σύμφωνα με τον Δικηγοροκο Σύλλογο: Τα είδη αυτά θα αποσταλούν στην Τουρκία μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρου – παράρτημα Κερκυρας.

Υπεύθυνος της δράσης από μεριάς ΔΣΚ ορίστηκε ο Ταμίας του ΔΣ μας κ. Θοδωρος Αλυσανδρατος, ο οποίος και παρέδωσε σήμερα τα είδη στην Αντιπεριφερειάρχη Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής της ΠΙΝ κ. Μελιτα Ανδριωτη.

Σε μια εποχή που και η Χώρα μας ζει μια τραγωδία από ένα φοβερό δυστύχημα και θρηνεί δεκάδες νέους ανθρώπους, το να είμαστε ευαίσθητοι σε τέτοια καλέσματα, είναι κοινωνική και ανθρώπινη μας υποχρέωση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!