Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Δώρισε μουσικά όργανα στο Σχολείο 2ης Ευκαιρίας των Φυλακών ο Δήμος Βορρά

«Φορτωμένοι» με δώρα στη 2η επίσκεψη ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και η  Αντιδήμαρχος  στο κατάστημα  κράτησης Κέρκυρας

Τη 2η επίσκεψη λίγο πριν την Αγία εορτή των Χριστουγέννων  το πρωί της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργος Μαχειμάρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Παπαδάτος  και η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη στο κατάστημα κράτησης Κέρκυρας. Τους συνόδευαν ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας κ. Γεώργιος Μαυρόπουλος και οι μουσικοί κ.κ Αριστείδης Κατωμέρης και Σοφία Μουζακίτη.

Εκεί, παρέδωσαν στη  Δ/ντρια κα κυρία Σταύρου Λαμπρινή –Ευφημία, στον Υποδ/ντή κ. Σουβλάκη Σταμάτη  και στον  κ. Κυριάκο Κωλέση, διδάκτορα κοινωνιολογίας, διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης ευκαιρίας Φ.Κ. μουσικά όργανα για την κάλυψη του μαθήματος  μουσικής που διδάσκεται  2ο Σ.Δ.Ε. Κέρκυρας.

Η επίσκεψη –φορτίστηκε συναισθηματικά – όταν με την παράδοση των μουσικών οργάνων ,τις ανταλλαγές ευχών και την υπόσχεση για τη συνέχεια της στήριξης , οι μουσικοί κκ Αριστείδης Κατωμέρης και Σοφία Μουζακίτη, έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στα οποία συμμετείχαν  όλοι οι παρευρισκόμενοι αλλά και οι μαθητές του 2ου Σχολείου Δ.Ε.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!