Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Δ. Μπιάγκης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς: “Τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο”

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά σε δύσκολη χρονική συγκυρία, όπου η χώρα μας μετρά ακόμα τις πληγές της μετά το πέρασμα της πρόσφατης θεομηνίας και τη λαίλαπα των καταστροφικών πυρκαγιών του καλοκαιριού. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει με όνειρα, φιλοδοξίες και προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Με σημαντικά προβλήματα κι ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και υποδομές που πάσχουν και απαιτούν τολμηρά και γενναία βήματα με όραμα και προοπτική.

Εύχομαι από καρδιάς σ’ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη. Εύχομαι στους γονείς και τους κηδεμόνες να αντλήσουν δύναμη, όραμα και έμπνευση μέσα από τα μάτια των παιδιών τους.

Διαβάστε ακόμη: Back to School για τους μαθητές και της Κέρκυρας – Πρώτο κουδούνι με αγιασμό στα σχολεία (video)

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς με ζήλο και ευσυνειδησία να συνεχίσουν να καθοδηγούν τα παιδιά μας στον δρόμο της αναζήτησης της γνώσης, μεταλαμπαδεύοντας πρωτίστως ιδανικά και αξίες, με απώτερο στόχο η νέα χρονιά να είναι πιο ουσιαστική και πιο ενδιαφέρουσα από όσα συνηθίσαμε στο παρελθόν.

Εμείς, από την πλευρά μας, θα είμαστε πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα. Οι καιροί απαιτούν συνεργασία, ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα παιδιά μας και να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, βάζοντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.

Καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!