Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας τάσσεται κατά του αιολικού πάρκου στα Διαπόντια

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας, με ανακοίνωσή του,  λέει ναι στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας διευκρινίζοντας πως οι ανεμογεννήτριες δεν είναι οι μόνες πηγές ενέργειας, τονίζοντας πως το αιολικό πάρκο θάνατο επιφέρει καταστροφικές συνέπειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ψήφισμα ενάντια στην εγκατάσταση αιολικού πάρκου στα Διαπόντια εξέδωσαν οι τοπικοί σύλλογοι

Η ανακοίνωση

Η δημιουργία Αιολικού Πάρκου στα Διαπόντια είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει καταστροφικές συνέπειες για το περιβάλλον, τον μοναδικό φυσικό πλούτο των ακριτικών νησιών καθώς επίσης και ανυπολόγιστους κινδύνους για την ζωή των ανθρώπων και το θαλάσσιο οικοσύστημα , μην λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ακριτικές αυτές περιοχές είναι μέσα σε προστατευόμενες περιοχές Νατούρα 2000. 

Για όλους αυτούς τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο ο Εμπορικός Σύλλογος Κέρκυρας είναι κάθετα αντίθετος  στην δημιουργία Αιολικού πάρκου στα Διαπόντια . 

Συστρατευόμαστε και θα είμαστε δίπλα σε όλους τους φορείς που εκφράζουν την αντίθεσή τους σε αυτό , αλλά πολύ περισσότερο με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οθωνών , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερείκουσας και Πολιτιστικό & Περιβαλλοντολογικό Σύλλογο Μαθρακίου . 

                                        Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας 

                                    Ο Πρόεδρος                      Ο Γ. Γραμματέας 

                               Ιωάννης Αλέγρης                 Χρήστος Λαβράνος     

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!