Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ο Ενιαίος Εμπορικός Επαγγελματικός και Τουριστικός Φορέας εκλέγει νέα Διοίκηση

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Ενιαίου Κερκυραϊκού Εμπορικού Επαγγελματικού και Τουριστικού Φορέα Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος καλεί τα μέλη την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Κέρκυρας στην Πλακάδα τ’ Αγιού και ώρα 15:30 – 19:00, για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέας διοίκησης, όπως προβλέπεται στο Καταστατικό τους.

Από τις εκλογές θα αναδειχθούν:

-7μελές Διοικητικό Συμβούλιο

-Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή

-Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία

Η πρόσκληση καταλήγει: «Είναι υποχρέωση και κυρίως δικαίωμα να πάρουμε μέρος στις εκλογές του μοναδικού επαγγελματικού σωματείου του κλάδου μας που αγωνίζεται δυναμικά πάντα για τα συμφέροντά μας και της Κέρκυρας, εκλέγοντας τους καλύτερους. Απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.»

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Λιτσαρδλόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Κόκκαλης

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!