Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Ηρακλής Κέρκυρας διακρίθηκε σε διεθνές διαδικτυακό τουρνουά πούμσε

Στο διεθνές διαδικτυακό τουρνουά πούμσε με την επωνυμία Virtual Harrogate Mayor Open Poomsae 2021 συμμετείχε η ομάδα ταε κβον ντό του Ηρακλή Κέρκυρας, η οποία κατέκτησε και τέσσερα μετάλλια, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα.

Το τουρνουά, που διοργάνωσε η  πρωταθλήτρια Μ. Βρετανίας το 2016 στο πούμσε, K.R.Ali Taekwondo Academy, πραγματοποιήθηκε από 9- 11 Απριλίου. Στους διαδικτυακούς αγώνες πήραν μέρος 500 αθλητές-τριες από 45 χώρες του κόσμου. Ανάμεσα σε αυτούς και 16 αθλητές-τριες του Ηρακλή Κέρκυρας.

Οι διακρίσεις των αθλητών-τριων του Ηρακλή

Η συνολική συγκομιδή μεταλλίων για τον Ηρακλή ήταν 4 μετάλλια.

Αναλυτικά:

Παναγιώτης Μασωνίδης (Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Κ2 Peewee – Male)

Άννα Μαρία Τσολακίδη (Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ1 Cadet – Female)

Αθανάσιος Πρωτοψάλτης (Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ1 Peewee – Male)

Βασιλική Παπαδοπούλου (Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ1 Cadet – Female)

Μεταξύ των διακριθέντων και ο Κωνσταντίνος Τσολακίδης που κατάφερε να είναι στον τελικό της κατηγορίας του και να καταλάβει τελικά την 8η θέση.

Οι κερκυραϊκές συμμετοχές

Με 16 αθλητές-τριες συμμετείχε η  ομάδα   TaeKwonDo Ηρακλής Κέρκυρας  στο Virtual Harrogate Mayor Open Poomsae 2021, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, λόγω των συνθηκών, που έχει επιφέρει η πανδημία:

Ειρηλένα Τσενεμπή

Άννα Μαρία Τσολακίδη

Βασιλική Παπαδοπούλου        

Χαράλαμπος Κουσουνής

Αλεξάνδρα Τσενεμπή

Παναγιώτα Παπαδοπούλου

Άρης Βλάχος

Ελένη Βλάχου

Αλέξια Τσολακίδη

Παναγιώτης Μασωνίδης

Θεοδόσης Καββαδίας

Αθανάσιος Πρωτοψάλτης

Μαριάνθη Πιτικάρη

Αναστασία Ασπιώτη

Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου

Κωνσταντίνο Τσολακίδη

 

Συγχαρητήρια σε όλους!

Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά και τα επιτυχή αποτελέσματα των αθλητών-τριων του κερκυραϊκού συλλόγου, η διοίκηση εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Το ΔΣ του Ηρακλή Κέρκυρας συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά  για την προσπάθειά τους. Εξαιρετική μνεία για τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν αλλά και στην προπονητική ομάδα του Συλλόγου που απέδειξε πως συνεχίζει να λειτουργεί άριστα ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες όπως αυτές που διανύουμε εδώ και ένα χρόνο. Νιώθουμε περήφανοι για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας που για άλλη μια φορά αντιπροσώπευσαν επάξια τα χρώματα του Συλλόγου μας αλλά και της Ελλάδας σε μια παγκόσμια διοργάνωση. Ανανεώνουμε την υπόσχεσή πως θα είμαστε δίπλα τους διαρκώς και θα καταβάλουμε τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες, ώστε να υπερνικάμε τα όποια εμπόδια εμφανίζονται στην πορεία τους και πρόσκαιρα δείχνουν να την ανακόπτουν. Αυτό ακριβώς που κάναμε και στην τρέχουσα δύσκολη περίοδο δηλαδή.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!