Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ο θρύλος του NBA M. Johnson και ο ηθοποιός S. Jackson στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα βρέθηκε για μια ημερα ο θρύλος του NBA Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος σήμερα το πρωί έφυγε για άλλο προορισμό από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, αλλα και ο πασίγνωστος βραβευμένος ηθοποιός  φωτογραφήθηκαν με τον εργαζόμενο Δημήτρη Πανιπέρη.

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (αγγλικά: Samuel L. Jackson, γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου 1948) είναι Αμερικάνος ηθοποιός και παραγωγός. Είχε αρκετούς μικρούς ρόλους σε ταινίες όπως Τα Καλά Παιδιά (Goodfellas, 1990) πριν συναντήσει τον μέντορά του, τον Μόργκαν Φρίμαν, και τον σκηνοθέτη Σπάικ Λι. Αφού κέρδισε κριτική αναγνώριση για τον ρόλο του στην ταινία Ο πυρετός της ζούγκλας (Jungle Fever) το 1991, εμφανίστηκε σε ταινίες όπως Παιχνίδια ολέθρου (Patriot Games, 1992), Φιλαράκια για δέσιμο (Amos & Andrew, 1993), Ιλιγγιώδης έρωτας (True Romance, 1993) και Τζουράσικ Παρκ (Jurassic Park, 1994). Το 1994, πήρε τον ρόλο του Τζουλς Γουίνφιλντ στο Pulp Fiction και για την ερμηνεία του έλαβε αρκετές υποψηφιότητες για βραβεία, ανάμεσά τους και υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, και κριτική αναγνώριση.

Ο Τζάκσον έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 100 ταινίες όπως: Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Η εκδίκηση (Die Hard with a Vengeance, 1995), Jackie Brown (1997), Shaft, ο μαύρος πάνθηρας (Shaft, 2000), Άφθαρτος (Unbreakable, 2000), Ωραία μέρα για να πεθάνεις (The 51st State, 2001), Οι απίθανοι (The Incredibles, 2004), Black Snake Moan (2006), Snakes on a Plane (2006) καθώς και την πρίκουελ τριλογία Ο πόλεμος των άστρων (Star Wars) και μικρούς ρόλους στις ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο, Kill Bill Vol. 2 και Άδωξοι μπάσταρδη (Inglourious Basterds, 2009).

Υποδύθηκε τον Νικ Φιούρι στις ταινίες του Κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011), Ο πρώτος εκδικητής: Captain America (Captain America: The First Avenger, 2011) , Οι εκδικητές (The Avengers, 2012), Captain America 2: Ο στρατιώτης του χειμώνα (Captain America: The Winter Soldier, 2014) και Οι εκδικητές: Η εποχή του Ultron (Avengers: Age of Ultron, 2015). Το 2012 εμφανίστηκε στην ταινία Django: Ο τιμωρός (Django Unchained) σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο.

Οι πολλοί του ρόλοι έχουν κατατάξει τον Τζάκσον ως έναν από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς όσο αναφορά το box office. Τον Οκτώβριο του 2011, ο Τζάκσον ξεπέρασε τον Φρανκ Γουέλκερ ως ο ηθοποιός με τις περισσότερες εισπράξεις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!