Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο  ιστορικός ΑΟ Κέρκυρα ενισχύει την επίθεση του 

Με εντατικούς ρυθμούς συμπληρώνεται το ρόστερ του ΑΟ Κέρκυρα, ενόψει της επανόδου του σε αγωνιστική δράση.

Ως γνωστό η προσπάθεια του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ιστορικού συλλόγου καρποφόρησε και μετά από 7 χρόνια απραξίας (2013), στις 12 Μαρτίου 2020 με απόφαση του Πρωτοδικείου Κέρκυρας, ο ΑΟ Κέρκυρα 1968 απέκτησε προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, με σκοπό την επαναδραστηριοποίηση του. Έτσι φέτος, μετά την απόφαση της ΕΠΣΚ, να καταργήσει την Β΄τοπική κατηγορία και να την συγχωνεύσει προσωρινά με την Α ΕΠΣΚ, λόγω των ειδικών συνθηκών, που προκάλεσε ο covid, οι διοικούντες επιδιώκουν ο ΑΟ Κέρκυρα να πρωταγωνιστήσει στην Α΄τοπική κατηγορία, να πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Α1 και γρήγορα να επιστρέψει στα σαλόνια των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Το «χτίσιμο» της ομάδας των υψηλών στόχων ανέλαβε ο πρώην άσος του ΑΟ Κέρκυρα και νυν προπονητής Γιάννης Χονδρογιάννης με συνεργάτες τους Σπύρο Αγάθο, ως γυμναστή και τον Σίμο Φωτεινό με τον διπλό ρόλο του βοηθού προπονητή και του παίκτη. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας ήταν ο επιθετικός Περικλής Σκεύης και ακολούθησαν οι προσθήκες των αμυντικών  Γιώργου Θεόδοτου, Άρη Σκολαρίκη, Κώστα Μώρου & Νίκου Φωτιάδη και του τερματοφύλακα Γιώργου Μποζίκη. Τώρα η διοίκηση ανακοίνωσε ακόμα τρεις μεταγραφές. Πρόκειται  για τους επιθετικούς Θωμά Κουλούρη, Χρήστο Ιμέρη και Ανδρέα Κουκέση. 

Ο Θωμάς Κουλούρης 

Ο 29χρονος επιθετικός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Α.Ο. Κέρκυρα ενώ έχει σπουδαία εμπειρία σε Γ’ Εθνική με το Κερατσίνι και τον Α.Ο. Τρίκαλα όπου κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και στην Β’ Εθνική με το Κασσιώπη. 

Επίσης ο Θωμάς, που βρέθηκε και στην προεπιλογή της Εθνικής Νέων, έχει αγωνιστεί και στην Vfl 93 Hamburg της Γερμανίας. 

Ο Χρήστος Ιμέρης 

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φόρ. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ομόνοια Γαστουρίου για να αγωνιστεί ύστερα σε Ολυμπιακό Μαντουκίου, Βολίδα Μέσης, Ολυμπιάδα Καρουσάδων, Άγιους Δέκα. Έχει στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα με τους Σιναράδες και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Θιναλιακό, Λιαπάδες, Νέο 2017 και πέρυσι αγωνιζόταν στον Όλυμπο.

Ο Ανδρέας Κουκέσης 

Ο 23χρονος αθλητής αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ αλλά και στα χαφ ενώ κατάγεται απο την Πάτρα. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ατρομήτου Πατρών. Έχει αγωνιστεί επίσης στον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων και Κεραυνό Μιτόπολης. Το 2017 ήρθε στο νησί μας για επαγγελματικούς λόγους και πέρυσι αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Άφρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!