Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Ι.Κεφαλληνός σημαιοφόρος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Νέων Πυγμαχίας

Ο κερκυραίος πυγμάχος Ισίδωρος Κεφαλληνός ο οποίος μετέχει με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, το οποίο διεξάγεται στην πόλη La Nucia της Ισπανίας, επιλέχθηκε από την Ομοσπονδία ως σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των αγώνων.

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (14/11) και η αυλαία των αγώνων άνοιξε την επόμενη μέρα και θα κλείσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022. Ο 18χρονος πυγμάχος του ΠΑΟ Κέρκυρας αγωνίζεται στην κατηγορία 86-92Kg και ευνοημένος από την κλήρωση πέρασε χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή (20/11/22) έναν από τους HOVAKIMYAN AVETIK (Αρμενία) – KII ROMAN (Εσθονία), οι οποίοι αγωνίζονταν αργά χθες το απόγευμα. Να σημειωθεί ότι στην κατηγορία του Κεφαλληνού μετέχουν 21 αθλητές από αντίστοιχες χώρες. Μαζί με τον αθλητή μας, στην Ισπανία βρίσκεται και ο προπονητής του Χρήστος Μοσχάτ.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας

Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από επτά Νέους και μία Νεανίδα.

Νεάνιδα

Χολίδη Ελένη (52kg)

Νέοι

Βελής Αντώνιος Ρέμος (54kg)

Κωστούρος Παναγιώτης (63,5kg)

Οικονόμου Στέφανος (67kg)

Καραΐτης Χρήστος (71kg)

Τσαμαλίδης Μιχαήλ (80kg)

Κεφαλληνός Ισίδωρος (92kg)

Ρούλλιας Στέλιος (92+ kg)

Προπονητές

Μικαελιάν Αρτούρ

Κοκόλης Βασίλειος

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!