Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός σήμερα 28/12

Βροχερός θα είναι ο καιρός αύριο, Τετάρτη (28.12.2022) με τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση από τη Θεσσαλία και πάνω. Καλοτάξιδες θα είναι οι θάλασσες.

Ο καιρός αύριο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα βόρεια, τα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στις Σποράδες και από το απόγευμα στην Εύβοια και πιθανώς στην ανατολική Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.

Τις πρωινές και τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία και θα φτάσει σε αυτές τις περιοχές έως τους 14 με 16 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 με 19 βαθμούς και τοπικά στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!