Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο κερκυραίος Χ. Θεοδόσης στο “Amstel Ice Swim”

Στο  “Amstel Ice Swim”, που διοργανώνεται σήμερα και αύριο στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, συμμετέχει ο κερκυραίος πρωταθλητής κολύμβησης Χάρης Θεοδόσης.

Ο αθλητής του ΝΑΟΚ σήμερα θα αγωνιστεί στα 1000μ, ενώ αύριο στον αγώνα των 500μ. Αυτός είναι ο τελευταίος αγώνας προετοιμασίας για τον Χάρη Θεοδόση πριν από την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Ice swimming, που θα πραγματοποιηθεί 11-15 Ιανουαρίου 2023 στην πόλη Σαμουέν της Γαλλίας.

Ως γνωστό ο αθλητής μας  θα είναι και πάλι μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπως συνέβη το 2019 στο Μουρμάνσκ της Ρωσίας και τον Φεβρουάριο 2022 στην πόλη Γκουόγκουφ της Πολωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρης εκπροσωπεί την Κέρκυρα και την Ελλάδα, χωρίς καμία βοήθεια από φορείς και Πολιτεία.

Ο ίδιος πάντως ευχαριστεί τους μοναδικούς αρωγούς της προσπάθειάς του, την Aegean και το Γυμναστήριο Phisio Plus με την ομάδα των φυσιοθεραπευτών, που του δίνουν τη δυνατότητα να προπονείται εντατικά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!