Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Λ. Αυγενάκης είδε με τα μάτια του την κατάσταση στο ΕΑΚΚ

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το πρωί ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Αμέσως με την άφιξη του στο νησί, επισκέφτηκε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, όπου είδε ιδίοις όμμασι την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Αρχικά πήγε στο κολυμβητήριο, όπου συνομίλησε με αθλητές και προπονητές, που έκαναν εκείνη την ώρα προπόνηση. Στη συνέχεια «μυήθηκε» στα μυστικά του κρίκετ από τους προπονητές του θερινού αθλητικού camp του ΑΟ Κέρκυρα, ακολούθως μπήκε στο κλειστό γήπεδο, στο κλειστό γυμναστήριο, αντικρύζοντας την «άθλια» κατάσταση του ξύλινου δαπέδου. Συνομιλώντας με την πρόεδρο, τις προπονήτριες και τις μικρές αθλήτριες γυμναστικής του Γυμναστικού Ομίλου Κέρκυρας ενημέρωσε ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός αποκατάστασης του δαπέδου.

 

Μετά επισκέφτηκε το χώρο πυγμαχίας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, όπου συνομίλησε με το προεδρείο. Οι Διαιτητές, αφ΄ενός μεν επισήμαναν ότι είναι ο πρώτος υφυπουργός αθλητισμού, που τους επισκέφτηκε και δέχτηκε να τους ακούσει και του μετέφεραν την πρόταση για απεγκλωβισμό της διαιτησίας από τις ΕΠΣ. Ο υφυπουργός αθλητισμού επισκέφτηκε τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, όπου συνομίλησε με την διοίκηση. Του μεταφέρθηκε το αίτημα για χρηματοδότηση της κατασκευής του γηπέδου κρίκετ σε χώρο, που έχει παραχωρηθεί ήδη από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας στην περιοχή του Πλάντραφου Ποταμού. Επίσης συζητήθηκε η ένταξη του αθλήματος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Olympia».

Ο υφυπουργός επισκέφτηκε το χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου καθώς και τον ανοιχτό στίβο. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων από την προηγούμενη κυβέρνηση. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚΚ και ενημέρωσε ότι άμεσα θα δοθούν χρηματοδοτήσεις για μηχανικό εξοπλισμό του κολυμβητηρίου, για την επισκευή των κερκίδων στο κλειστό γήπεδο και για την αποκατάσταση του δαπέδου στο κλειστό γυμναστήριο.

Τον υφυπουργό συνόδευαν ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, ο πρόεδρος του ΕΑΚΚ Σταμάτης Λυκούρης & το ΔΣ, η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού της ΠΙΝ Γιάννης Αρμενιάκος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός, η πολιτευτής της ΝΔ Μαριλένα Μάστορα και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων. Μετά το ΕΑΚΚ ο υφυπουργός αθλητισμού συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, ενώ στις 13.30 ξεκίνησε σύσκεψη στο Επιμελητήριο με εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων. Τέλος θα συναντηθεί και με τη δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!