Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο μάγος Sankara, ξανά στην Κέρκυρα – Κερδίστε προσκλήσεις μέσω του kerkyrasimera.gr

Έπειτα από την επιτυχημένη παράσταση τον χειμώνα ο ΜΑΓΟΣ Sanκara, έρχεται για δύο παραστάσεις στον ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ Γ. Σ ( Δίπλα στο Δημοτικό θέατρο), την Κυριακή 9 & Δευτέρα 10 Αυγούστου.

 

Λίγα λόγια για το show

Ήρθε η ώρα για μια καλοκαιρινή  δόση μαγείας που θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά καθώς ο κορυφαίος Έλληνας μάγος Σανκάρα και η ομάδα του έρχονται στην Κέρκυρα για να παρουσιάσουν το νέο τους show, το “Magic Inside”.

Ενας από τους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας, έρχεται για να μας χαρίσει μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα για μικρούς και μεγάλους…μην το χάσετε!

 

ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ Γ. Σ (Δίπλα στο Δημοτικό θέατρο).

Κυριακή 9 & Δευτέρα 10 Αυγούστου

Ωρα : «21:00»

Τιμές εισιτηρίων : 8€ (προπώληση), 10 €( Ταμείο)

 Προπώληση εισιτηρίων στο 6908205419 και στο βιβλιοπωλείο ΠΛΟΥΣ (Νικ. Θεοτόκη 91)

 

*Μπείτε στη σελίδα μας στο fb, κάντε follow, αφήστε ένα σχόλιο κάνοντας tag δυο φίλους και μπείτε στην κλήρωση για δυο μονές προσκλήσεις. Ο διαγωνισμός ισχύει έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Ιουλίου ενώ οι τυχεροί θα ανακοινωθούν το πρωί του Σαββάτου. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε περισσότερα τους ενός, σχόλια προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες να αναδειχθείτε νικητές!

Καλή επιτυχία

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!