Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπ. Νίκιτς στο ρόστερ της ΑΕ Λευκίμμης!

Ένα παλιό γνώριμο των κερκυραϊκών γηπέδων  με θητεία και στη Superleague τον Βόσνιο χάφ Μπράνισλαβ Νίκιτς απέκτησε η ΑΕ Λευκίμμης.

 

Αν και έχει «πατήσει» πλέον τα 38 οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» εκτιμούν ότι μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς είναι γεννημένος στις 15 Αυγούστου 1983, στο Γκράντατατς της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης κι έχει ύψος 1,85. Στην Ελλάδα, από το 2006, έχει παίξει κατά σειρά στους Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, Ναυπακτιακό Αστέρα, Αιολικό Μυτιλήνης, Παναιτωλικό Αγρινίου, ΠΑΣ Πρέβεζα, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΠΣ Ζακύνθου, ΑΟ Κασσιόπης, Άρη Θεσσαλονίκης, ξανά ΑΟ Κασσιόπης, Επισκοπή Ρεθύμνου και Πιερικό Κατερίνης. Ενδιάμεσα, φόρεσε την φανέλα και της βοσνιακής Ζένιτσα, των κυπριακών Νέα Σαλαμίνα και Αγία Νάπα και της ολλανδικής Φόλεν.

 

H σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ BRANISLAV NIKIC. Ο ” Bane” ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE , SUPER LEAGUE 2 & Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ..!!

* Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ & ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ DEAL ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ..!!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!