Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Η Κέρκυρα φιλοξένησε με επιτυχία τον αγώνα επίλεκτων Άρσης Βαρών (φωτορεπορταζ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΕΑΚΚ ο αγώνας επίλεκτων άρσης βαρών, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Αλκίνοος Κέρκυρας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοπονδίας Άρσης Βαρών. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά, που διοργανώθηκε  αγώνας  άρσης βαρών στο νησί μας. Σε αυτόν συμμετείχε  η αφρόκρεμα των αθλητών Άρσης Βαρών της χώρας και αποτελούσε  κριτήριο για τον σχηματισμό της προκατακτικής ομάδας Ανδρών-Γυναικών ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023. Ειδικότερα πήραν μέρος 21 αθλητές και 11 αθλήτριες.

Μεταξύ αυτών τιμητικά και τέσσερεις αρσιβαρίστες του Αλκίνοου Κέρκυρας, ως διοργανωτή του αγώνα: Στις Γυναίκες η Στεφανία Ασημακοπούλου (στην κατηγορία 55kg), που είχε επίδοση στο σύνολο 110kg (50Kg στο αρασέ και 60kg στο ζετέ)

και η Ματίνα Γαρνέλη (στην κατηγορία 71Kg) με επίδοση στο σύνολο 70Kg (30 kg αρασέ και 40kg ζετέ).

Στους Άνδρες, ο Γεράσιμος Φαναριώτης (κατηγορία 73 kg) με επίδοση στο σύνολο 188kg (83kg αρασέ & 105kg ζετέ)

και ο Νικηφόρος Γαρνέλης (κατηγορία (109kg), ο οποίος σήκωσε στο σύνολο 184kg (82kg αρασέ & 102kg ζετέ).

Να σημειωθεί ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο Θεανώ Ζαγκλιβέρη, την ταμία Φιλιππία Κοχλιαρίδου, τον ειδικό γραμματέα & εκπρόσωπο της ΕΟΑΒ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή Φώτη Καϋμενάκη & φυσικά τον Γ΄αντιπρόεδρο και πρόεδρο του Αλκίνοου Κέρκυρας, Ηρακλή Ροδίτη. Η Ε.Ο.Α.Β. βράβευσε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, που ήταν συνδιοργανωτής του αγώνα,

τον οποίο παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Στ. Γκίκας, Δημ. Μπιάγκης, ο πρ. Βουλευτής & ΠΙΝ Σπ. Σπύρου, ο δήμαρχος Β. Κέρκυρας, Γ. Μαχειμάρης, οι αντιπεριφερειάρχες Κ. Ζορμπάς, Μ. Ανδριώτη, ο πρόεδρος του ΣΥΠΑΠ Σπ. Μωραΐτης, ο πρ. δήμαρχος Παρελίων Σπ. Κροκίδης, ο πρόεδρος του ΕΑΚΚ,, Στ. Λυκούρης  κ.α.καθώς και πολύς κόσμος.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!