Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ο ΝΑΟΚ εξαιρετικός στο Πανελλήνιο Κωπηλασίας

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του ΝΑΟΚ στο 89ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που πραγματοποιήθηκε από 20-24 Απριλίου 2023  στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Συγκεκριμένα ο ιστορικός κερκυραϊκός όμιλος, ο οποίος συμμετείχε με έξι πληρώματα και 18 αθλητές-τριες, πέτυχε τα πέντε από αυτά να προκριθούν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους καταλαμβάνοντας δύο τέταρτες και τρεις πέμπτες Πανελλήνιες θέσεις. Να σημειωθεί ότι μετά από οκτώ χρόνια (τελευταία φορά ήταν το 2015, όταν κατετάγη δεύτερη), πήρε μέρος και οκτάκωπος ανδρών του ΝΑΟΚ, η οποία ωστόσο για λεπτομέρειες δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του αγωνίσματος.

Την αποστολή συνόδευαν οι προπονητές κωπηλασίας του ΝΑΟΚ Αλέξανδρος Γκόγκας και Αλέξανδρος Δαφνής ( ο οποίος αγωνίστηκε και με την οκτάκωπο), ενώ αρχηγός αποστολής ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Δημουλής, ο οποίος ως γνωστό είναι και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Στο 89ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών (Παίδων/Κορασίδων, Εφήβων/Νεανίδων, Νέων Ανδρών/Γυναικών, Ανδρών/Γυναικών,Ελαφρών Βαρών & επίδειξης ΑμεΑ) πήραν μέρος 452 αθλητές κι αθλήτριες από 27 σωματεία τα οποία στελέχωσαν 292  πληρώματα. Αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος τα τελευταία δέκα χρόνια αφού δεν υπολογίζεται και ο όγκος των αθλητών-τριών που θα πάρει μέρος και στη β΄φάση τον ερχόμενο Ιούλιο στα Γιάννενα. Μετά από τους αγώνες, η διοίκηση του ΝΑΟΚ με ανακοίνωση της συνεχάρη τα παιδιά και τούς προπονητές για την καταπληκτική τους προσπάθεια”

 Οι κερκυραϊκές επιδόσεις

ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΣΚΙΦ ΕΛΑΦΡΩΝ ΒΑΡΩΝ

ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Το πλήρωμα αποτελούσαν  οι κορασίδες: ΖΕΡΒΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ-ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ

 

 

ΠΕΜΠΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΔΑΦΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ

ΤΕΤΑΤΡΑΚΩΠΟΣ ΕΦΗΒΩΝ

Την οποία αποτελούν παίδες: ΜΗΛΙΟΡΙΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΤΡΑΪΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Πηδαλιούχος: ΠΕΛΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

ΣΚΙΦ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΔΙΑΒΑΤΗ ΕΛΕΝΑ

ΟΚΤΑΚΩΠΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Έμεινε εκτός τελικού. Το πλήρωμα αποτελούσαν οι:  ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΔΑΦΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ-ΠΕΛΑΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ. Πηδαλιούχος: ΦΕΡΟΥΣΗ ΕΛΙΑ. Αναπληρωματικός: ΜΑΝΔΥΛΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!