Quantcast
Χωρίς κατηγορία

Ο ΝΑΟΚ με πέντε πληρώματα στο Πανελλήνιο Ανάπτυξης

Στα Χανιά βρίσκονται από χθες η κωπηλατική αποστολή του ΝΑΟΚ, προκειμένου σήμερα να πάρει μέρος στους αγώνες της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης Κωπηλασίας , με την επωνυμία «ΣΟΥΔΑ 2021».

Την αποστολή αποτελούν 14 κωπηλάτες (8 αγόρια και 6 κορίτσια), που συγκροτούν τα πέντε πληρώματα, που θα πάρουν μέρος στους αγώνες, τους οποίους διοργανώνει ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας, υπο την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και με την αρωγή της Π.Ε Χανίων και του Δήμου Χανίων.

Επικεφαλής της κερκυραϊκής αποστολής είναι ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ και αντιπρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Δημουλής, συνοδευόμενος από τον έφορο του κωπηλατικού τμήματος Σπύρο Σπιτιέρη και τον προπονητή κωπηλασίας Γιώργο Νοταρόπουλο. Χθες το απόγευμα, στο Ναυταθλητικό Αθλητικό Κέντρο Σούδας, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης, που άνοιξε  με την παρέλαση των κωπηλατικών ομίλων της χώρας, που συμμετέχουν στους αγώνες.

Ακολούθησαν οι ομιλίες-χαιρετισμοί  των διοργανωτών & η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια του χορευτικού συλλόγου «Αροδαμός». Σήμερα θα διεξαχθούν οι προκριματικοί σε όλες τις κατηγορίες και την Κυριακή θα γίνουν οι τελικοί.

 Ο ΝΑΟΚ θα πάρει μέρος σε τέσσερις κατηγορίες με πέντε πληρώματα.

ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΟΚ

ΣΚΙΦ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (12 ετών) Μπούζη Ελπίδα

ΣΚΙΦ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ( 13 -14 ετών) Φερούση Ελία

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΣΚΙΦ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  ( 12-14 ετών) Αγάθου Αμαλία- Διαβάτη Έλενα – Λιντοβόη Ισμήνη- Ζερβού Άρτεμις

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ  (12- 14 ετών)  Μοναστηριώτης Αχιλλέας, Γούσης Γιάννης, Μηλιορίζος Σπύρος και Θεοδοσόπουλος Ηρακλής

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ (12 -14 ετών) Βλαχόπουλος Δημήτρης-Τραϊανόπουλος Άγγελος- Γαρνέλης Ελευθέριος – Πατούνης Ανδρέας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!