Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ποσειδώνας Παξών «αναδύθηκε» στην Β ΕΣΚΑΒΔΕ

Μετά την Κ21 του Φαίακα Κέρκυρας και ο Ποσειδώνας Παξών πήρε το εισιτήριο ανόδου από την Γ στην Β ΕΣΚΑΒΔΕ Ανδρών στο μπάσκετ.
Η ομάδα των Παξών το περασμένο Σάββατο επικράτησε στο ΕΑΚΚ 59-41 της δεύτερης ομάδας του Σπάρτακου Ιωαννίνων, κάλυψε την διαφορά των έξι πόντων, με τους οποίους είχε χάσει στον πρώτο αγώνα στα Γιάννενα και προβιβάστηκε στην Β κατηγορία του περιφερειακού πρωταθλήματος μπάσκετ Βορειοδυτικής Ελλάδος. Ο Ποσειδώνας Παξών συμμετείχε στον 4ο όμιλο της Γ ΕΣΚΑΒΔΕ μαζί με τον Φαίακα Κέρκυρας (Β).
Οι δύο ομάδες κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και πέρασαν στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου αντιμετωπίζοντας χιαστί την πρώτη και δεύτερη ομάδα του 3ου ομίλου Γ ΕΣΚΑΒΔΕ.

Έτσι ο Ποσειδώνας Παξών (πρώτος στον 4ο όμιλο) αντιμετώπισε σε διπλούς αγώνες τον Σπάρτακο Ιωαννίνων (Β) (δεύτερος στον 3ο όμιλο), ενώ ο Φαίακας Κέρκυρας (Β) (δεύτερος στον 3ο όμιλο) αντιμετώπισε, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων και συναίνεση της διοργανώτριας Αρχής, σε μονό αγώνα, που έγινε σε ουδέτερο γήπεδο τον ΣΚ Ιωάννινα (Β). Υπενθυμίζουμε ότι στο πρωτάθλημα Γ ΕΣΚΑΒΔΕ, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν οι ομάδες Υποδομών συλλόγων, των οποίων οι πρώτες ομάδες αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες είτε του περιφερειακού πρωταθλήματος, είτε σε Εθνικές κατηγορίες.

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών
Δόξα Λευκάδας (Β) – ΑΟ Αγρινίου (Β) 60-64
Ποσειδώνας Παξών- ΑΟ Σπάρτακος (Β) 59-41

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων
ΑΟ Αγρινίου (Β)- Δόξα Λευκάδας 84-72
ΑΟ Σπάρτακος (Β)- Ποσειδώνας Παξών 45-39
Μονοί αγώνες
Φαίακας Κέρκυρας (Β)- ΣΚ Ιωάννινα 71-56
Απόλλων Μεσολογγίου- Δόξα Πύρρου (Β) 20-0 α.α

Προβιβάστηκαν από την Γ στην Β ΕΣΚΑΒΔΕ
Φαίακας Κέρκυρας (Β), Ποσειδώνας Παξών, ΑΟ Αγρινίου (Β) & Απόλλων Μεσολογγίου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!