Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΡΙΚΕΤ

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛ.Ο.Κ στο στο Παγκόσμιο Συνέδριο κρίκετ

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο κρίκετ, που διοργανώνει στο Λονδίνο το Διεθνές Συμβούλιο Κρίκετ  (International Cricket Council) συμμετέχει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ Ιωσήφ Νικήτας.

 Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα (15/7/19) και θα ολοκληρωθούν αύριο, Παρασκευή (19/7/19). Στο συνέδριο συμμετέχουν εκπρόσωποι από τις  Ομοσπονδίες κρίκετ 106 και πλέον χωρών του κόσμου. Κατά την διάρκεια του γίνεται απολογισμός των πεπραγμένων της χρονιάς, που πέρασε, ενώ γίνεται συζήτηση και λαμβάνονται αποφάσεις για το μέλλον του αθλήματος.

Το συνέδριο διοργανώθηκε στην Βρετανική πρωτεύουσα με αφορμή την τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου κρίκετ 2019, που συνδιοργάνωσαν Αγγλία & Ουαλία. Μάλιστα οι σύνεδροι, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας εκπρόσωπος Ι. Νικήτας παρακολούθησαν τον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου, που διεξήχθη την Κυριακή (14/7/19) στον «Ναό» του κρίκετ το γήπεδο Lord’s του Λονδίνου. Εκεί η Αγγλία επικράτησε επί της Νέας Ζηλανδίας και αναδείχτηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια 2019.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!