Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ο Π. Μαντζουρογιάννης έκλεισε θέση για το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης εξασφάλισε τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα στίβου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, που θα πραγματοποιηθεί 11-14 Ιουλίου 2019 στο Γκέβλε Σουηδίας.

Ο αθλητής του Κερκυραϊκού στα «Παπαφλέσσεια», που διοργανώθηκαν την περασμένη Τετάρτη(19/6/19) στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας έπιασε το όριο στο μήκος με άλμα 7.70μ και μάλιστα με αρνητικό άνεμο.

Η επίδοση αυτή είναι κοντά στο ατομικό ρεκόρ (7.74μ) του κερκυραίου πρωταθλητή, το οποίο είχε πετύχει πριν από δύο χρόνια (2017) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο Ιταλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Π. Μαντζουρογιάννης, που είχε δύο ακόμα έγκυρες προσπάθειες (7.51μ & 7.64μ) κατέλαβε την τρίτη θέση του διεθνούς μίτινγκ στίβου, πίσω από τον Μιχάλη Μερτζανίδη ( Ηφαίστια Λήμνου) που ήρθε πρώτος με 7.86μ και τον δεύτερο Κέβιν Ογιάκου από την Ιταλία, που πέτυχε άλμα 7,77 μ.

Τα «Παπαφλέσσεια» διοργανώθηκαν για 49η χρονιά από τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο, ο οποίος μάλιστα γιόρτασε και τα 130α γενέθλια του. Συνδιοργανωτές ΣΕΓΑΣ, Περιφέρεια Πελοποννήσου & Δήμος Καλαμάτας. Οι αγώνες έγιναν υπο την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!