Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε την Σπ. Καρύδη ως κορυφαία αθλήτρια Κ23

Η γιορτή του ελληνικού στίβου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/05) όπου όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν μέσα στο 2021 τιμήθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ

Μεταξύ αυτών και η κερκυραία πρωταθλήτρια στο τριπλούν Σπυριδούλα Καρύδη ως κορυφαία αθλήτρια της κατηγορίας Κ23, για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε το 2021, ως αθλήτρια του Κερκυραϊκού ΓΣ (υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα μετεγράφη στον ΑΟ Κάλλιστος) στο Ευρωπαϊκό Νέων. Τη γιορτή άνοιξαν με σύντομους χαιρετισμούς τους η πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφία Σακοράφα και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης άρχισαν οι βραβεύσεις με την εκκίνηση να δίνεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί φυσικά τιμήθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, ο Εμμανουήλ Καραλής για την τέταρτη θέση στο επί κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη για την τέταρτη θέση στο επί κοντώ, η Νικόλ Κυριακοπούλου για την όγδοη θέση στο επί κοντώ και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την όγδοη θέση στα 20χλμ βάδην.

Έπειτα ο Κώστας Κεντέρης (αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ) παρουσίασε το σποτ του νέου προγράμματος του ΣΕΓΑΣ “Το πρώτο βήμα” το οποίο στοχεύει στην προσέλκυση παιδιών στον στίβο. ‘Αυτό που θέλαμε όσοι αγαπάμε ήταν να κάνουμε μία νέα αρχή σε σεβασμό ανιδιοτέλεια και αγάπη. Ένα βήμα για να βελτιώσουμε τις συνθήκες δουλειάς των σωματείων μας. Ένα βήμα που θα ενώσει το παρόν με τον μέλλον. Το πιο ωραίο βήμα μιας ομοσπονδίας που ενώνει” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ακολούθησαν όλες οι βραβεύσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και εκείνοι που κατέκτησαν τα βραβεία των κορυφαίων έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις ανά ηλικιακή κατηγορία

Ανδρών: Μίλτος Τεντόγλου

Γυναικών: Κατερίνα Στεφανίδη

Κ23: Εμμανουήλ Καραλής

Κ23: Σπυριδούλα Καρύδη

Κ20: Ορέστης Ντουσάκης

Κ20: Ελίνα Τζένγκο

Κ18:Γεράσιμος Καμπίτσης

Κ18: Ηλιάνα Τριανταφύλλου

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!