Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Στέφανος Διαβάτης υποψήφιος με Γ. Καλούδη

Απο το γραφείο του υποψήφιου δημάρχου κ. Κέρκυρας Γ. Καλούδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

O Kαπετάνιος και πλοιοκτήτης Στέφανος Διαβάτης προστίθεται από σήμερα στη δυνατή  ομάδα μας, συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα της 8ης Οκτώβρη 2023 με στόχο την ανατροπή της κατολίσθησης της Κέρκυρας, τη νίκη και τη προοπτική. Εργατικός, επιμελής, από τον ιδιωτικό τομέα ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, επιεικής και ευγενής, με μάτι που κόβει και ακούραστος. Με πολύ ενέργεια και με μεγάλη φλόγα για δουλειά και προσφορά. Όπως αποδεικνύει το μέχρι σήμερα βιογραφικό του.

β. ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗ

Αγαπητοί συνδημότες

Συμμετέχω από σήμερα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό νίκης και προοπτικής του Γιώργου Καλούδη, για μια καλύτερη Κέρκυρα, για δημοκρατική εκπροσώπηση του Λαού μας.

Για να φέρουμε τον Δημότη στο προσκήνιο.

Η Κέρκυρα είναι πυλώνας ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας ,όπως η  Ρόδος & η Κρήτη.!

Για ισόρροπη ανάπτυξη σε όλη την εθνική επικράτεια μέσω δίκαιης κατανομής των χρηματοδοτήσεων που λείπουν από το νησί από το κράτος , από τις κυβερνήσεις! Και τα κόμματα εγκατέλειψαν τη Κέρκυρα !

Για να  επαναξεκινήσει η εκτέλεση κρίσιμων έργων υποδομής που έχουν βαλτώσει επί χρόνια.

Ύδρευση από τα φράγματα(πόσιμο νερό στη βρύση του σπιτιού μας).

Αποχέτευση σε όλο το Δήμο.

Καθαριότητα και ανακύκλωση με διαλογή στη πηγή!

Για να φύγουν τα σχολεία από τα ντροπιαστικά κοντέινερς , για να αναβαθμίσουμε τη σχολική στέγη, να στηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας με πράξεις και όχι μόνο λόγια.

Αναβάθμιση των Δημοσίων υπηρεσιών υγείας στο νησί, μας, στήριξη των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας.

Να στηρίξουμε τον τουρισμό στο νησί μας με βιώσιμες πολιτικές και με διάχυση του τουριστικού αγαθού στους πολλούς, σε όλους και όχι στις πολυεθνικές του all inclusive που κρατούν τα χρήματα στο εξωτερικό, Είμαστε με την υγιή επιχειρηματικότητα και όχι με αυτούς που θεωρούν το νησί αποικία τους.

Για να βοηθήσουμε τον  πρωτογενή παραγωγή και ειδικότερα το ελαιόλαδο, με σύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με το τουριστικό προϊόν που προυποθέτουν και ανοικτούς καθαρούς αγροτικούς δρόμους.

Για να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να σταματήσουμε την ερημοποίηση των χωριών μας.

Βασικός άξονας ανάπτυξης ο πολιτισμός. Το νησί μας πρέπει να γίνει ένα μεγάλο εργαστήρι πολιτισμού, με σοβαρές  υποδομές, με στήριξη των πολιτιστικών σωματείων, φιλαρμονικων, θεατρικών ομάδων.

Νοικοκυροσύνη στο Δήμο και λογοδοσία κάθε χρόνο. Μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου ως συνεργάτες, μακριά από ίντριγκες σε βάρος τους και κομματικές εξαρτήσεις και υποταγές.

Είμαστε η δημοκρατική παράταξη.

Λογοδοτούμε μόνον στο λαό και όχι στις πολυεθνικές. Ενεργούμε χωρίς δόλο, χωρίς δεύτερες σκέψεις, με σεβασμό στον  άνθρωπο, Χωρίς συμφέρον ατομικό, βάζουμε τους εαυτούς μας μπροστά για να προσφέρουμε!

Για αθλητικές υποδομές ,για τη νεολαία ,με ευαισθησία για τη νέα γενιά,

Με εμπειρία από τον ιδιωτικό τομέα, από τον ζωοφόρο πρωτογενή τομέα της οικονομίας , Ως τρίτεκνος γονέας διακατέχομαι  από τη φλόγα και  τη θέληση να εργαστώ και να προσφέρω και ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ να ανατρέψουμε τη πορεία κατολίσθησης και να κάνουμε τη Κέρκυρα ξανά πρώτη στην Ελλάδα..

Η παράταξη Πρώτα η Κέρκυρα ζητά τη στήριξη κάθε Κερκυραίου-ας.

Μαζί με το Γιώργο Καλούδη για τη Κέρκυρα που μας αξίζει !

Ας εργαστούμε να κάνουμε τη Κέρκυρα τη καλύτερη Πόλη για τους μόνιμους κάτοικους και για επίσκεψη τουριστών!

 

Με εκτίμηση

Στέφανος Διαβάτης

 

Γ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Στέφανος Διαβάτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κέρκυρα στο προάστειο του Μαντουκιού.

Αποφοίτησε από το Β΄ Τεχνικό Λύκειο.

Από μικρός διακρίθηκε στον συνδικαλιστικό τομέα και διετέλεσε:

-Μέλος ΔΣ ( Έφορος) της Ένωσης Πλοιοκτητών Μέσης Αλιείας.

– Μακροχρόνια ναυτική υπηρεσία.

-2017-2022 Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαντουκίου,

2022  -…Ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Κέρκυρας.

 2019-2023 Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Κέρκυρας και εκπρόσωπος της Ένωσης στην Β¨θμια Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

Μέλος του Συλλόγου των Τρίτεκνων.

Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και έχει αγωνισθεί για να ζήσουν καλύτερα οι Πολύτεκνοι και οι Τρίτεκνοι και να αναγνωρισθει η συνεισφορά τους στην ελληνική οικογένεια και στην  πατρίδα  μας.

 Ο Στέφανος  είναι παντρεμμένος με την Lakatos Amanda και έχει τρείς  κόρες, την Αικατερίνη, τη Βικτωρία και τη Αμίνα-Χρυσάνθη που γεννήθηκαν,  ζούν και φοιτούν στη Κέρκυρα.

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!