Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Φαίακας με «Άγγελο» τερματοφύλακα στην Α1 χάντμπολ

Η διοίκηση του Φαίακα ανακοίνωσε χθες την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 20χρονο  τερματοφύλακα Άγγελο Γεωργαλή.

Ο διεθνής γκολκήπερ με την Εθνική ομάδα των εφήβων είχε αποκτηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο ως back up του Ευγένιου Κουλούρη. Μετά την απόφαση του άσου της κερκυραϊκής ομάδας να σταματήσει την ενεργό δράση, ο κόουτς Νίκος Ριγανάς φαίνεται να εμπιστεύεται τον νεαρό Άγγελο για βασικό υπερασπιστή της εστίας του Φαίακα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Premier Handball.

 Ο Άγγελος Γεωργαλής

Γεννήθηκε το 2000 στην Άρτα έχει ύψος 1.90μ και παίζει στη θέση του τερματοφύλακα. Προέρχεται από την Αναγέννηση Άρτας, έχει αγωνιστεί επίσης με τον Πρωτέα Άρτας, ενώ υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας χάντμπολ Εφήβων, με την οποία αγωνίστηκε στη Μεσογειάδα (2018 Μαρόκο) και στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων (2018 Γεωργία), ενώ το 2019 αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων. Αποκτήθηκε από τον Φαίακα τον περασμένο Δεκέμβριο. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον κερκυραϊκό σύλλογο, ο Α.Γεωργαλής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και τη νέα χρόνια στον Φαίακα Κέρκυρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Περούλη και τον προπονητή μου, Νίκο Ριγανά, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Πραγματικά, ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και για τα παιχνίδια μπροστά στον κόσμο μας»

Η ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν προηγηθεί και οι ανακοινώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τους Τόσε ΌντσεφΑντώνη Χάλαρη, Τάσου Τσαμουρίδη και Αλέξανδρου Δούγια. Ενώ έχουν κλειδώσει και οι συμφωνίες και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και φέτος με τον Φαίακα οι Μπάμπης Κορακιανίτης, Θανάσης Νάστος, Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος και Γιάννης Σκουρτάϊ, με τις επίσημες ανακοινώσεις να βλέπουν εντός των ημερών το φως της δημοσιότητας. Όλες αυτές οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν πλήρως το ρεπορτάζ  της «ΚΣ» στο φύλλο της 26/5/20 με τίτλο τα ναι και τα όχι στο ρόστερ του Φαίακα. Στο ίδιο ρεπορτάζ είχαμε αναφερθεί στην εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Γιώργο Κολοβό, ο οποίος ξεκίνησε από τον  Φαίακα συνέχισε σε ΠΑΟΚ, Φοίβο Συκεών και τη γερμανική Χίλντεσχαϊμ και πέρυσι είχε ενισχύσει πάλι την κερκυραϊκή ομάδα, ωστόσο ακόμα δεν έχει πει το ναι για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επίσης  σύμφωνα με το greekhandball com, η διοίκηση του Φαίακα έχει έρθει σε συμφωνία  με 23χρονο αριστερόχειρα δεξιό ίντερ από την Β. Μακεδονία. Για τον παίκτη κατέθεσε την άποψή του ο συμπατριώτης του, Τόσε Οντσέφ, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά. Τέλος σε αναμονή βρίσκεται ακόμα η περίπτωση του Αντώνη Κόντη, ωστόσο οι διοικούντες αισιοδοξούν για αίσια έκβαση.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!