Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “Φωτισμός” δεν ήρθε & το μέλλον του ΑΟΚΚ είναι “σκοτεινό”

Την ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα ο ΑΟΚ Κέρκυρας στην Άρτα από την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 11η και τελευταία του Α΄γύρου αγωνιστική στο πρωτάθλημα Super League2. Η κερκυραϊκή ομάδα, που ταξίδεψε στην Ηπειρωτική πόλη με 15 ποδοσφαιριστές, αφού οι περισσότεροι παίκτες της κάνουν αποχή, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός, που παραμένουν απλήρωτοι. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι και ο προσφάτως αφιχθείς μαζί με το νέο προπονητή της ομάδας Νίκο Θεοδοσιάδη, γυμναστής Κυριάκος Γιάγκου, είδε και απήλθε άμεσα. Μετά την ολοκλήρωση του Α΄γύρου ο ΑΟΚΚ παραμένει τελευταίος στη βαθμολογία με την ποινή των -3 βαθμών από πέρυσι, χωρίς να έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα βαθμό. Όλα αυτά πρόκειται να απασχολήσουν τη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία θα κληθεί να πάρει κρίσιμες αποφάσεις, με το ενδεχόμενο της αποχώρησης από το πρωτάθλημα να φαντάζει πλέον ως ένα πιθανό ενδεχόμενο.

Το φιλμ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι από την αρχή πήραν τα ηνία του αγώνα, με τον ΑΟΚΚ να μετράει λίγες αντεπιθέσεις. Από τις φάσεις ξεχώρισαν

9′ Ευκαιρία για τον ΑΟΚΚ, με τον Μίσκου στην κόντρα επίθεση να σουτάρει από τη γωνία της μεγάλης περιοχής η  μπάλα  κοντράρει και  περνά δίπλα από την εστία του Μέλκα κόρνερ. 

13′ Δοκάρι για την ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο Αλμπάνης πάτησε από τα δεξιά περιοχή και έκανε διαγώνιο σουτ με τη μπάλα  να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παγκράτη. 

26’ ΓΚΟΛ : 1-0. Ο Αλμπάνης απέφυγε τον αντίπαλο του από δεξιά στην ταχύτητα και γύρισε στον Χατζηστραβό που πλάσαρε με τη μία, με τη μπάλα αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι να καταλήγει στη συνέχεια στα δίχτυα.

45′ Έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας ο Παναγιώτου πλάσαρε από τη γωνία της μικρής περιοχής με τον Παγκράτη να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι. 

46΄ΓΚΟΛ:2-0. Ο Αλμπάνης με κίνηση παρόμοια με το πρώτο γκολ σέντραρε από τα δεξιά και ο Τσούτσης με καρφωτή κεφαλιά βρήκε δίχτυα.

56΄ΓΚΟΛ: 3-0 ‘Eπειτα από μπαλιά του Κυβελίδη ο Αλμπάνης δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Παγκράτη, η μπάλα έφτασε στον Παναγιώτου που τροφοδότησε τον Χατζηστραβό και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε  το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. 

Διαιτησία-Συνθέσεις

Διαιτητής: Ρούσσος Θανάσης (Κορινθίας)

Βοηθοί: Πήττας Άγγελος (Ηλείας) – Καραλής Γιάννης (Ηλείας)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης) Μέλκας, Καψάλης, Καραγιαννίδης, Βλάχος, Παναγιώτου, Μέτσε, Ψιάνος (73΄Νταλακούρας), Χατζηστραβός, Αλμπάνης (82΄Γυφτοκώστας), Τσούτσης (67΄Τερεζίου), Κυβελίδης .

ΑΟΚ Κέρκυρας (Θεοδοσιάδης) Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Ζερβόπουλος, Παναγιωτίδης, Γκίτσης (77΄Μπαμιόγλου), Ντε Νικολο (46΄Νικολούδης), Πέδρο (70΄Γκασίδης), Λεπενιώτης, Μίσκου, Γεωργακόπουλος .

SUPER LEAGUE 2

Η 11η αγωνιστική

Παναχαϊκή-Πλατανιάς 2-2

Απόλλων Πόντου-Εργοτέλης 1-3

Απόλλων Λάρισας-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

ΑΕ Καραϊσκάκης-ΑΟΚ Κέρκυρας 3-0

Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός 0-1

Δευτέρα 6/1/20

Χανιά-Δόξα Δράμας
Η βαθμολογία (11 αγ)

ΠΑΣ Γιάννινα 27

Καραϊσκάκης 20

Απόλλων Σμύρνης 20

Εργοτέλης 19

Απόλλων Λάρισας 17

Πλατανιάς 17

———————————–

Λεβαδειακός 17

Παναχαϊκή 16

Χανιά 14*

Δόξα Δράμας 13*

Απόλλων Πόντου -3
Κέρκυρα  -3

Σημείωση * Έναν αγώνα λιγότερο. Η Κέρκυρα ξεκίνησε με  -3 βαθμούς γιατί δεν πέρασε την περυσινή  αξιολόγηση της ΕΠΟ, ο Απόλλων Πόντου με -6 για κατάθεση  πλαστής ενημερότητας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!