Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα στην Κέρκυρα 2020: Στις 11 Απριλίου ξεκινούν οι λατρευτικές εκδηλώσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ – Η διαδικτυακή ομάδα”Πάσχα στην Κέρκυρα 2020″ ή “Easter in Corfu 2020” καλεί άπαντες να ζήσουμε την πιο μαγευτική περίοδο του πανέμορφου νησιού μας από τις 11/04-21/04, εκεί που η θρησκεία και τα άγια πάθη συναντούν την παράδοση και τα έθιμα, τα έθιμα συναντούν την άνοιξη με τις μυρωδιές της Πασχαλιάς, τα έθιμα και η άνοιξη συναντούν τους ήχους των φιλαρμονικών μας σε κάθε γωνιά και σε κάθε καντούνι της πόλης (και όχι μόνο) και όλα αυτά συναντούν όλους εμάς, μεγάλους και μικρούς, για να ζήσουμε το πιο σημαντικό θρησκευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός της χρονιάς στην Κέρκυρα στην πιο αυθεντική του μορφή!

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις του Πάσχα στην Κέρκυρα αρχίζουν το Σάββατο του Λαζάρου (11/4) το πρωί και τελειώνουν τη Νια Τρίτη (21/04) τις 6μμ με τα μπάσματα του Αγίου Σπυρίδωνα.
“Σας περιμένουμε λοιπόν στο πιο καθηλωτικό Πάσχα, το Πάσχα της Κέρκυρας, για να μοιραστείτε μαζί μας τη συγκίνηση και την ελπίδα του μηνύματος της Ανάστασης!”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!