Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Ορφέας Ζάχος

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Ορφέας Ζάχος σε ηλικία 85 ετών.

Ο ηθοποιός που ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πέθανε σύμφωνα με πληροφορίες γαλήνια στο σπίτι του. Ο Ορφέας Ζάχος είχε συμμετάσχει σε πολλές ταινίες αλλά ο «Κίμωνας» από την ταινία «Καλώς ήρθε το δολάριο» τον στιγμάτισε.

Λίγα λόγια

Ο Ορφέας Ζάχος γεννήθηκε το 1934. Το 1957 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο και το 1967 στον κινηματογράφο. Οι ρόλοι που έχει παίξει ήταν χαρακτηριστικοί. Ωστόσο, ο ταλαντούχος ηθοποιός πέρα από την καλλιτεχνική του παρακαταθήκη  δεν έδωσε ποτέ συνέντευξη και κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό για την προσωπική του ζωή.

Η ταινία «Καλώς ήρθε το δολάριο» ήταν σταθμός στην καριέρα του, ωστόσο ο Ορφέας Ζάχος έχει παίξει σε πολλές ακόμη ταινίες, στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση μεταξύ των οποίων, ο «Γιούγκερμαν», ο «Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης» και ο   ο «Καπετάν φάντης μπαστούνης».

 

*in.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!