Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέρκυρα: Κέφι και συγκίνηση στην εορταστική συναυλία της “ΟΜΟΝΟΙΑΣ” με Μασάδη & Βλάχου (vid-pic)

Η αρτιότητα των μουσικών της Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας “ΟΜΟΝΟΙΑ” αλλά και το ταλέντο και η αμεσότητα των δυο ερμηνευτριών της Ελληνογερμανίδας Μαριάννας Μασάδη και της Κερκυραίας Ιωάννας Βλάχου, συνέθεσαν μια άκρως ψυχαγωγική, διασκεδαστική και ταυτόχρονα συγκινητική συναυλία, το βράδυ της Κυριακής στο Δημοτικό Θέατρο, όπου έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο της Κέρκυρας.

Ερμήνευσαν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια καθώς και έργα του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη. Μαζί τους στη σκηνή, η Γυναικεία Χορωδία «ΚΟΡΥΦΩ» και η Παιδική Νεανική Χορωδία «Allegria» του Ηπειρωτικού Συλλόγου Κέρκυρας υπό τη διεύθυνση της Όλγας Κουτσούκαλη. Στο πιάνο συνόδευσε ο Σπύρος Κοτζιάλης. Διηύθυνε με το δικό του κέφι και ψυχή, ο αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης.

Ανάμεσα στο κοινό ο δημοφιλής στιχουργός Νίκος Μωραΐτης με την οικογένειά του

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-VIDEO : ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!