Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας οι εμβολιασμοί ανηλίκων 5-11 ετών – 50 ραντεβού την ημέρα

Κέρκυρα: 50 εμβολιασμοί την ημέρα διενεργούνται στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας σε παιδιά από 5 έως 11 ετών, παρουσία και παιδιάτρου. Αυτό δήλωσε στην Ερτ Κέρκυρας η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Μαυροπούλου. Αποκλειστικά στο Κέντρο Υγείας διενεργούνται για τους ανήλικους οι εμβολιασμοί, που σημαίνει ότι όλοι όσοι θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους από Βορρά και Νότο θα πρέπει να έρχονται στο κέντρο της Κέρκυρας. Αυτή δεν είναι μια τοπική επιλογή, όπως ξεκαθάρισε, καθώς βάσει του κεντρικού σχεδιασμού, επιλέγονται σημεία ανά πόλη για τους εμβολιασμούς των παιδιών.

Επίσης, ο μέγιστος αριθμός εμβολιασμών είναι 50, που σημαίνει ότι όποιος γονέας ή κηδεμόνας επιθυμεί να κλείσει το ραντεβού του, θα πρέπει να βιαστεί, καθώς ήδη είναι αυξημένος ο αριθμός εκείνων που προχωρούν στον εμβολιασμό των ανηλίκων τέκνων τους.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!