Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πως θα γίνεται η μεταφορά των μαθητών από και προς το Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας

Ανακοίνωση για τις σχολικές μεταφορές, από την διευθύντρια του Μουσικού Σχοκειου Κέρκυρας, Αλεξάνδρα Τζούμα:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες. καλησπέρα.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από αύριο Δευτέρα 18-09-2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας που θα μετακινούνταν με μισθωμένα σχολικά λεωφορεία, θα μπορούν να προμηθεύονται από το σχολείο πρόσκαιρο ειδικό μαθητικό δελτίο προκειμένου να μεταφέρονται με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ δωρεάν έως την επαναφορά των σχολικών λεωφορείων.
Αυτή η πρωτοβουλία έχει ληφθεί από τη Διεύθυνση του σχολείου από τη Δευτέρα 11-09-2023 με σκοπό την οικονομική τουλάχιστον διευκόλυνση των γονέων, αλλά έπρεπε να συντονισθούν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η ΔΔΕ Κέρκυρας και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Ως γνωστόν, η ΔΔΕ Κέρκυρας εκδίδει τα ειδικά μαθητικά δελτία, την αξία των οποίων αποδίδει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Παρόλη την παρέμβασή μου στον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ να γίνει αυτή η δωρεάν μεταφορά των μαθητών εξ ‘αρχής, η οποία βέβαια σε αυτή την περίπτωση θα επιβάρυνε οικονομικά το ίδιο το ΚΤΕΛ, χωρίς την εμπλοκή των υπολοίπων φορέων για εξοικονόμηση χρόνου, δυστυχώς δεν εισακούσθηκα. Εξ’ αυτού και η αργοπορία της μίας εβδομάδας.
Λυπάμαι πολύ για αυτή την αναστάτωση και την ταλαιπωρία μαθητών και γονέων αλλά το σχολείο έκανε ό, τι ήταν δυνατόν, παρότι εκτός αρμοδιότητας του, για να διευκολύνει την κατάσταση.
Για τα παιδιά που μετακινούνται ούτως ή άλλως με Υπεραστικό ή Αστικό ΚΤΕΛ, έχουν δοθεί ήδη ειδικά μαθητικά δελτία. Αν κάποιος μαθητής παρ’ελπίδα δεν το έχει προμηθευτεί, να το αναζητήσει από τους καθηγητές κ. Ράπτη Μαρίνα ή κ. Άνθη Γιώργο, υπεύθυνους για τις μεταφορές.
Ελπίζω, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη κ. Ζορμπά να λήξει πολύ σύντομα αυτή η μεγάλη ταλαιπωρία.
Καλό σας βράδυ!

Η Διευθύντρια
Αλεξάνδρα Τζούμα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!