Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη και δωρεά υλικού στο Κ.Υ Νότιας Κέρκυρας από τον Γ.Σαγιά

Επίσκεψη στο κέντρο υγείας Λευκιμμης σαν υπεύθυνος της επιτροπής covid-19 του Δήμου Νοτίου Κέρκυρας πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σαγιάς.

Μιλήσαμε για τα προβλήματα του κέντρου υγείας δωρισαμε καθαριστικά , αντισηπτικά καθαρισμού χεριών καθώς και 600 μάσκες προστασίας .
Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Σαγιά θα ακολουθήσει σε δεύτερο χρόνο δωρεά από μέρος του Δήμου Νοτίου Κέρκυρας, στολών προστασίας .

Στην επιτροπή συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες .Ο κ Καββαδίας Αλέξανδρος πνευμονολογος,ο κ Πολίτης Νικολαος χειρουργός,ο Πιστοποιημένος για θέματα covid-19   κ Μηλιος Γεώργιος Γενικός ιατρός καθώς και ο συνταξιούχος νομιατρος Σαγιάς Ανδρέας ειδικός σε θέματα δημόσιας υγείας.

Η επιτροπή επιλέγει σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας ,και έχει ήδη από καιρο κάνει τις απαραίτητες ενέργειες συντονισμού και συνεννόησης με τις διάφορες υπηρεσίες και φορείς.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!