Quantcast
Διεθνή νέαΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο σχεδιαστής Paco Rabanne

Ο Paco Rabanne, ο θρυλικός σχεδιαστής μόδας με το ομώνυμο brand που είναι ένα από τα πιο γνωστά στον χώρο, πέθανε σε ηλικία 88 ετών και με τον θάνατό του αφήνει πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη.

Η δυσάρεστη είδηση για τον θάνατό του έγινε γνωστή λίγα λεπτά πριν με τον Οίκο του σχεδιαστή μόδας να κάνει τη σχετική ανακοίνωση στο Instagram. Πέθανε στο χωριό Πορτσάλ όπου κατοικούσε, είπε ένας εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο. 

«Ο Οίκος Paco Rabanne επιθυμεί να τιμήσει τον οραματιστή σχεδιαστή και ιδρυτή μας που πέθανε σήμερα σε ηλικία 88 ετών. Ανάμεσα στις πιο σημαίνουσες φιγούρες της μόδας του 20ου αιώνα, η κληρονομιά του θα παραμείνει σταθερή πηγή έμπνευσης.

«Είμαστε ευγνώμονες στον Monsieur Rabanne για την καθιέρωση της πρωτοποριακής μας κληρονομιάς και τον καθορισμό ενός μέλλοντος απεριόριστων δυνατοτήτων», αναφέρει η ανάρτηση στο Instagram.

 

Φωτογραφίες: Reuters

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!