Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πέντε συλλήψεις σε Κέρκυρα & Κεφαλονιά για όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα σε Κέρκυρα και Κεφαλονιά, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν, χθες Τετάρτη 02.02.2022 στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, πέντε (5) ημεδαποί -4 άνδρες και 1 γυναίκα-, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας άνδρας και μία γυναίκα, για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων, αντίστοιχα, καθώς και ένας επιπλέον ημεδαπός για παράνομη κατοχή -2- κυνηγετικών όπλων.

Σε άλλη περίπτωση, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), συνελήφθη ένας άνδρας για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνελήφθη ένας ημεδαπός, καθώς κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και -1- μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!