Quantcast
SLIDERΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΤΟΠΙΚΑ

Συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση κοκαΐνης στους Παξούς

 Συνελήφθησαν, σήμερα Πέμπτη (28.01.2021), το πρωί, στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αθηνών, δύο αλλοδαποί, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που αφορούσαν διακίνηση κοκαΐνης στους Παξούς Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση, σε περιοχές της Αττικής, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και στην κατοχή του πρώτου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους (202) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο και  στον δεύτερο αλλοδαπό ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθως, κατά την διάρκεια των αστυνομικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία των γονιών του πρώτου αλλοδαπού, στην  Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (146) γραμμάρια περίπου κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας, ενώ στην κατοικία του δεύτερου αλλοδαπού, στην ίδια περιοχή, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (12.200) ευρώ και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!