Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πήρε…κεφάλια η Ε.Τ.Α.Δ. στο Αχίλλειο

Στην αιφνιδιαστική αντικατάσταση του Προϊσταμένου Γιάννη Προβατά  & της  Διαχειρίστριας  Οικονομικών του Αχιλλείου, Μαρίας Κρητικού προχώρησε  η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Η αιτία της αντικατάστασης δεν έγινε γνωστή,  με τους… τέως να θεωρούν ότι έφταιξε το γεγονός ότι επιτράπηκε η φωτογράφιση «της κακής κατάστασης του Μουσείου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σωματείο εργαζομένων στην ΕΤΑΔ έχει προκηρύξει για αύριο τρίωρη στάση εργασίας στο Αχίλλειο  12 – 3 μ.μ. . Την ίδια  ώρα, λεπτομέρειες και πτυχές του έργου ανακαίνισης του Αχιλλείου, που ετοιμάζεται να κατατεθεί προς ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΣΠΑ)  Ιονίων Νήσων, εξετάστηκαν σήμερα  σε σύσκεψη στα γραφεία της Διαχειριστικής Αρχής ΙΝ με κλιμάκιο από επιστημονικούς εκπροσώπους της ΕΤΑΔ, του Υπουργείου Τουρισμού & του Υπουργείου Πολιτισμού.

*Εκτενέστερα στο φύλλο Παρασκευής της «Κ.Σ.»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!